22 / 05 / 2024

Oral Bozyiğit

Oral Bozyiğit

Estora Gayrimenkul ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi 16 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de, Oral Bozyiğit Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Rbk Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rbk Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Şebap Bozyiğit tarafından kuruldu.

İgt Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgt Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nejmettin Bozyiğit tarafından kuruldu.

Bozyiğit Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozyiğit Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Bozyiğit tarafından kuruldu.

Varan Global İnşaat Taşımacılık Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varan Global İnşaat Taşımacılık Lojistik Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fesih Bozyiğit imzasıyla kuruldu.

Van Gürpınar'da yol çalışmaları başladı!

VAN Gürpınar'da yol çalışmaları başladı. Gürpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Bozyiğit ve Ortaköy Mahallelerinde stabilize yol çalışmalarının tamamlandığını, Savacık Mahallesi'nde çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Yims Yapı Emlak Otomotiv Tekstil Gıda Makina ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yims Yapı Emlak Otomotiv Tekstil Gıda Makina ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Bozyiğit tarafından 400 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Yakacık Caddesi'nde kuruldu.

Estora Gayrimenkul ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Estora Gayrimenkul ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi 16 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de, Oral Bozyiğit Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Silifke'de alt geçit yapılsın diye karayolunu kapatıldı!

Silifke ilçesinde Mersin-Antalya karayoluna alt geçit yapılmasını isteyen vatandaşlar eylem yaptı. Silifke'de alt geçit yapılsın diye karayolunu kapatıldı. Mahalle muhtarı Zekeriya Özkan konu ile ilgili açıklama yaptı.

1962 yılında Aksaray Meydanı'na altgeçit yapılacakmış!

1962 yılında trafik sıkışıklığını gidermek için çeşitli semtlerde yeraltı geçitleri yapılacakmış. İlk defa Aksaray Meydanı'nda altgeçit yapılması kararlaştırılmış. 34 dükkanı içinde barındıran geçit, 2 buçuk milyona mal olacakmış.

Mimar Emre-Kerem Oral kardeşler doğal ürünler mağazası açıyor!

3 yıl önce Palivor Çiftliği'ni kuran mimar Emre ve Kerem Oral, kendileri için ürettikleri doğal ürünleri Bebek'teki mağazalarında satacak. Mağaza'nın Aralık ayında açılması planlanıyor...

Başakşehir'de vincin çarptığı üst geçit çöktü!

Başakşehir'de vincin çarptığı üst geçit çöktü. TEM Otoyolu Ispartakule gişeleri sonrası Bahçeşehir istikametinde kamyon üstü vinç üst geçide çarptı.Kaza nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Melih Gökçek: Şoför, gazi Yılmaz Yiğit'le tartıştıysa EGO'yla ilgisi kalmaz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz gün EGO otobüsünde, şoför ile Güneydoğu Gazisi Yılmaz Yiğit isimli vatandaş arasında geçen tartışmaya ilişkin Twitter hesabından değerlendirmede bulundu.

Çiğli altgeçit istiyor!

Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşımın kolaylaştırılması için bölgeye bir altgeçit yapılması gerektiğini söyleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu göreve çağırdı

Oral Bozyiğit Haberi

Oral Bozyiğit

Estora Gayrimenkul ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 16 Mart 2015'te Oral Bozyiğit Müdürlüğü'nde kuruldu.


Estora Gayrimenkul ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu;Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Yurtiçinde yemek ve eğlence organizasyonları düzenlemek. -Her türlü tanıtım faaliyetleri için...