28 / 04 / 2024

ördekli park nerede

ördekli park nerede

Çankaya’nın önemli parklarından Maltepe Bölgesinde bulunan Ördekli Park’ta revizyon çalışmaları başladı. Baştan aşağı yenilenecek park, bölge halkına yeni haliyle hizmet verecek.

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Selenium Park nerede? 

Selenium Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park projesi denize 900 metre mesafede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Park nerede?

Çankaya Ördekli Park 24 Aralık'ta açılacak!

Çankaya Belediyesi, baştan aşağı yenilediği ve Maltepe bölgesinin en büyük parklarından olan Ördekli Park’ı yeniden hizmete sunmak için gün sayıyor.

Çankaya'daki Ördekli Park yenileniyor!

Maltepe bölgesinin büyük parklarından olan Ördekli Park, baştan aşağı yenileniyor. Çankaya Belediyesi tarafından kısa süre önce başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Çankaya Ördekli Park yenileniyor!

Çankaya’nın önemli parklarından Maltepe Bölgesinde bulunan Ördekli Park’ta revizyon çalışmaları başladı. Baştan aşağı yenilenecek park, bölge halkına yeni haliyle hizmet verecek.

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Seyrantepe Vadi Park nerede?

Vadi Park Seyrantepe'de 400 adet daire bulunuyor. Yakın zamanda satışa çıkacak olan proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu imzası taşıyor. Peki Seyrantepe Vadi Park nerede?

Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Beyaz Park Topkapı'da dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Proje 15 bin 500 metrekarelik alanda yükseliyor. Peki Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Sinpaş Queen Central Park nerede?

Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Queen Central Park satışa çıktı. Peki, Sinpaş Queen Central Park nerede?

Zeytinburnu Beyaz Park nerede?

Beyaz Park Konutları 1+1'den 3+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 15 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Zeytinburnu Beyaz Park nerede?

Brooklyn Park nerede?

E-5 ve TEM otoyollarının yanı başında bulunan Brooklyn Park'ta teslimlerin 2017 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor. Peki Brooklyn Park nerede?

ördekli park nerede Haberi

ördekli park nerede


Yeni parkların yanı sıra büyük çaplı revizyon ile eski parklarını yenileyen Çankaya Belediyesi, Maltepe’de bulunan Ördekli Park’ta çalışmalara başladı.


6 bin 251 metrekare alana kurulu ve 3 bin 200 metrekare yeşil alanı bulunan park, aydınlatma direklerinden çöp kovalarına, banklarından sert zeminlerine kadar baştan aşağı yenilenecek.


KUŞLAR KUĞULU’DA MİSAFİR


İçinde barındırdığı ördek ve kuğularla bölgenin en güzel parklarından olan Ördekli Park’taki su kuşları çalışmalar tamamlanıncaya kadar Kuğulupark’a nakledildi. Bir süre Kuğulupark’ta misafir edilecek olan kuşlar, yenilenmesinin ardından Ördekli Park’taki yerini alacak.


BÖLGE HALKINI KEYİFLİ GÜNLER BEKLİYOR


Park, revizyon çalışmalarının bitmesiyle bin 604 metrekare yürüme yolu, 171 metrekare fitness alanı, basketbol sahası ve çocuk oyun grubu ile bölge halkına hizmet verecek.


Parkın asıl sakinleri olan ördek ve kuğular için hazırlanan 300 metrekarelik havuz ise büyüklüğü ve görsel...