01 / 05 / 2024

ordu 2016 projeleri

ordu 2016 projeleri

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2. Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Fuarı'nda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergiledi.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ordu’nun 1/5000 ölçekli yeni imar planı iptal edildi!

Ordu'da mahkeme kararıyla şehirde yüksek katlı binaların önünü açan 2016 yılında hazırlanan 1/5000 ölçekli 'Nazım İmar Planı'nı iptal etti. Karar ile şehirde yüksek katlı binalara izin verilmeyecek.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Ordu'daki Ters Ev'e yoğun ilgi!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan Ters Ev Ordu'nun cazibe merkezlerinden biri olacak.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

Ordu'ya Körfez yatırımcı ilgi gösteriyor!

Ordu’da Körfez ülkelerinden gelerek gayrimenkul sahibi olan Arap turist sayısı her gün daha da artıyor. 2015, 2016 ve 2017 yıllarında 79’u Suudi Arabistan uyruklu 98 kişinin gayrimenkul aldığı Ordu’da 2018 yılı Ocak-Eylül döneminde 19 Suudi Arabistanlı daha gayrimenkul satın aldı. 

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Ordu Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Nisan ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda 2016 yılının faaliyet raporu da oy çokluğuyla kabul edildi.

Ordu Akçaova Köprüsü Nisan'da açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2016 yılı Ramazan Bayramı’nda yaşanan sel felaketinden dolayı yıkılan Akçaova Köprüsü’nün Nisan'da açılacağını belirtti.

Ordu Büyükşehir'den yapılandırmaya başvuranlara müjde!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, borçlarının yeniden yapılandırılması için 19 Ağustos- 30 Kasım 2016 tarihleri arasında başvuru yaptığı halde kanundan yararlanma hakkını kaybedenler için yeniden düzenleme gerçekleştirildi.

Ordu Gölköy'e yeni yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Gölköy'deki yatırımların planlandığı gibi ilerlediğini ve 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

ordu 2016 projeleri Haberi

ordu 2016 projeleri


“2. Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Fuarı” sona erdi.  40 metrekarelik standda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergiledi.

31 Mart- 3 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen fuarın ilk gününde Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa ÇÖPOĞLU, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent CİVELEK ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Servet GÜNGÖR de yer aldı.

TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ ÜYESİ BELEDİYELER DE KATILDI

Fuar organizasyonu tarafından Tarihi Kentler Birliği Üyesi belediyelerin katılımlarının da talep edilmesi üzerine organizasyona iştirak eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, tarihine ve yarınına saygı duyan Tarihi Kentler Birliği  üyesi olarak fuarda yapı sektörü içinde proje ve restorasyon uygulamaları ile yer aldı.

ORDU STANDI YOĞUN İLİ GÖRDÜ

Genel...