29 / 04 / 2024

ordu 2016 yatırımları

ordu 2016 yatırımları

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen iftar programları Çamaş ilçesinde devam etti. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programında konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu yatırımlarını anlattı.

Enver Yılmaz: Ordu'yu marka kent yapacağız!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bir otelde düzenlenen basın toplantısı ile 2 yıllık görev süresi içerisinde gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Ordu'ya 200 milyon TL'lik yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye ilçesinde yapımı devam eden çalışmalarını inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; 2016 yılında sadece ulaşım hizmetlerine 200 milyon lira kaynak ayrıldığını söyledi...

Ordu'ya yeni üst geçit!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilin araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için alternatif çözüm yolları üretmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi şimdi de yürüyen merdivenli üst geçitle yaşanılan sorunların önüne geçmeyi planlıyor.

Ordu'nun 2016 yatırımları masaya yatırıldı!

OSKİ Genel Müdürlüğü İdari ve Ek Hizmet Binaları’nın tadilatı ile çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz restore edilen hizmet binaları ve araç park alanları hakkında bilgi aldı,

Ordu projeleri masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilçe belediye başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi, toplantıda il genelinde yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar, imar durumları, altyapı yatırımları gibi konular ele alındı.

Ordu'ya 70 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, TV 52’de canlı yayınlanan “Başkanın Günlüğü” programına konuk olarak Fatma Meltem Naz Yılmaz’ın sorularını cevapladı. İşte Başkan Enver Yılmaz'ın açıklamaları...

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

Ordu yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ordu yatırımları masaya yatırıldı.

Ordu'nun 2017 yatırımları için hazırlıklar tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Gürgentepe’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında hayata geçirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Kayseri Büyükşehir 2016'da 550 milyonluk yatırım yaptı!

2016 yatırımlarını değerlendiren ve 2017 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, başka şehirlerin erişemeyeceği ölçeklerde yatırım yaptıklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30 Aralık 2016 tarihinde 29934 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ordu 2016 yatırımları Haberi

ordu 2016 yatırımları

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen iftar programları Çamaş ilçesinde devam etti. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programında konuşma yapan Başkan Enver Yılmaz, “Sadece yol ve su için Çamaş ilçesinde 17 milyon 500 bin liralık yatırım hayata geçiyor” dedi.

İftar programı öncesi Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede devam eden ve planlanan yatırımlarıyla ilgili incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, orucunu yaklaşık 2 bin Çamaşlı hemşehrisiyle birlikte açtı.

Ak Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, İlçe Kaymakamı Hasan Gökpınar, Çamaş Belediye Başkanı Alaattin Giden, Ak Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, Ordu Eski Milletvekili Ayhan Yılmaz ve Kent Konseyi Başkanı Atila Tatar’ın da katıldığı iftar programında konuşan Başkan Enver Yılmaz, düzenlenen bu programlardaki amacın sadece yemek değil, manevi duyguların aynı sofrada bir ve beraber olarak en üst seviyede yaşanması...