13 / 05 / 2024

Ordu'ya yeni üst geçit!

Ordu'ya yeni üst geçit!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilin araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için alternatif çözüm yolları üretmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi şimdi de yürüyen merdivenli üst geçitle yaşanılan sorunların önüne geçmeyi planlıyor.




Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilin araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için alternatif çözüm yolları üretmeye devam ediyor.

 

ENGELLİLER VE YAŞLILAR İÇİN

 

Araçlarla ilgili alınan radikal kararların ardından Büyükşehir Belediyesi şimdi de yürüyen merpenli üst geçitle engelli ve yaşlılar başta olmak üzere vatandaşların yaya geçitlerinde yaşadıkları sorunların önüne geçmeyi planlıyor.

 

TELEFERİK ALT İSTASYON BÖLGESİNE YAPILACAK

 

Başkan Enver Yılmaz yaptığı açıklamada, yürüyen merpenli ilk üst geçidi Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde teleferik alt istasyon bölgesinde inşa edeceklerini söyledi.

 

Geçmişten bu yana vatandaşların uluslararası karayolu güzergâhında bulunan Altınordu, Ünye, Fatsa ve Gülyalı ilçelerinde karşıdan karşıya geçmekte sorunlar yaşadıklarına dikkat çeken Başkan Enver Yılmaz; “Yürüyen merpenli ilk üst geçidimizi Altınordu ilçesinde yapacağız. Bu üst geçit özellikle engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın kullanabilmeleri için asansörlü ve yürüyen merpenli olarak inşa edilecek. Üst geçitte 4 adet yürüyen merpen bulunacak. Engelli vatandaşlarımızın teleferiğe ulaşımlarında yaşadıkları sorunları geçmişte not almıştık. Şimdi de bu sorunu ortadan kaldırmak için harekete geçtik” dedi.

 


Ordu Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön