27 / 04 / 2024

Ordu Akkuş cephe iyileştirme

Ordu Akkuş cephe iyileştirme

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Akkuş ilçesinde hayata geçireceği kent meydanı ve cephe iyileştirme projesinde çalışmalar başladı

O ilde 23 adet daire taksit imkanıyla satılıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Ordu Akkuş Belediye Başkanlığı, Ordu ili, Akkuş ilçesi, Çamalan mahallesinde yer alan 23 adet konut taksit imkanıyla satılıyor. İşte detaylar...

Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak fırsat: 5 taksitle tam 21 konut satacak!

Ordu İli Akkuş Belediye Başkanlığı, Ordu Akkuş'ta yer alan 21 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ordu Akkuş 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Akkuş sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Akkuş’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Akkuş’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Akkuş sosyal konut projesi

TOKİ Ordu'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Akkuş'ta hayata geçireceği 2 yeni okulun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Ordu’daki şiddetli fırtınada 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binası hasar gördü!

Ordu Valiliği yaptığı açıklamada şiddetli fırtına nedeniyle 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binasının çatısı ve cephe mantolamalarının hasar gördüğünü belirtti.

Ordu Akkuş'ta acele kamulaştırma kararı!

Ordu ili Akkuş ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ordu'da arazi anlaşmazlığı kavgası: 2 ölü!

Ordu Akkuş'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Ölen kişilerin aileleri arasında da 17 yıl önce yaşanan bir cinayet nedeniyle husumet olduğu öğrenildi...

Ordu Çambaşı Yaylası'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yapılan Cephe İyileştirme çalışmaları, Çambaşı Yaylası'nda da yapılacak.

Fey Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fey Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Akkuş tarafından kuruldu.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin “En Güzel Kentsel Dönüşüm ve Estetik” ödülüne layık görülen dış cephe iyileştirme projesinde sona gelindi.

Altınordu Cephe iyileştirme Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentteki cephe iyileştirme projelerine hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Altınordu Cephe iyileştirme Projesini tamamladı.

Ordu Akkuş cephe iyileştirme Haberi

Ordu Akkuş cephe iyileştirme


Ordu Büyükşehir Belediyesinin Akkuş ilçesinde inşa edeceği kent meydanı ve cephe iyileştirme projesinde çalışmalar başladı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, projenin ihale edildiği ve yüklenici firmanın çalışmalara başladığına değinerek Akkuş’a kısa sürede çok güzel bir meydan kazandıracaklarını dile getirdi.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Akkuş ilçesinde düzenlediği iftar programında yaptığı konuşmada, devam eden kent meydanı ve cephe iyileştirme çalışmalarına değinen Başkan Enver Yılmaz, “Akkuş ilçemize yapacağımız kent meydanı ve cephe iyileştirme projemizin ihalesini kısa bir süre önce gerçekleştirdik. Müteahhit firma projeye başlamış olup, çalışmaları en kısa zamanda hızlandırarak sürdürecek. Hava şartlarının müsait olması durumunda, projemizi inşallah 3-5 ay içerisinde tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

MEYDAN ETRAFINDAKİ BİNALARA DIŞ CEPHE YAPILACAK

Başkan Yılmaz, proje kapsamında meydanın etrafındaki binalarda dış cephe çalışması da yapacaklarını ve...