05 / 05 / 2024

Ordu Akkuş Küçükkertil Mesire Alanı

Ordu Akkuş Küçükkertil Mesire Alanı

Akkuş'un en güzel turizm alanlarından bir tanesi olan Küçükkertil Mesire Alanı yeniden hizmete açılıyor. Akkuş Belediyesi tarafından yaptırılacak restorant inşaatı başlıyor.

O ilde 23 adet daire taksit imkanıyla satılıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Ordu Akkuş Belediye Başkanlığı, Ordu ili, Akkuş ilçesi, Çamalan mahallesinde yer alan 23 adet konut taksit imkanıyla satılıyor. İşte detaylar...

Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak fırsat: 5 taksitle tam 21 konut satacak!

Ordu İli Akkuş Belediye Başkanlığı, Ordu Akkuş'ta yer alan 21 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ordu Akkuş 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Akkuş sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Akkuş’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Akkuş’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Akkuş sosyal konut projesi

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Ordu Altınordu ve Kırklareli Lüleburgaz'daki gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı.

TOKİ Ordu'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Akkuş'ta hayata geçireceği 2 yeni okulun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun portföyünde yer alan Ordu ve Kırklareli/Lüleburgaz ilindeki gayrimenkullere ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ordu'da Kıyı Kanunu'na aykırı binalar yıkıldı!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu sebebiyle Ordu İdare Mahkemesi'nin verdiği yıkım kararı üzerine 3, 10 ve 12'nci katları tamamlanan binaların yıkımı gerçekleştirildi...

Ordu'da kıyılarda imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hukuksuz, imara aykırı yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Altınordu, Ünye, Fatsa ile Gülyalı ilçelerinde görüntü ve imar kirliliği oluşturan yapılar yıkılıyor.

Ordu’da yıkılan binaların benzeri Samsun’da çıktı!

Ordu'da kıyı kenar çizgisi ihlal edilerek inşa edilen 12 katlı 3 bloktan oluşan binaların yıkılmasından sonra benzer bir haber de Samsun'dan geldi.

Ordu Akkuş'ta acele kamulaştırma kararı!

Ordu ili Akkuş ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fındığın Öyküsü Müzesi açılış için gün sayıyor!

Ordu'da, kısa bir zaman içerisinde açılması hedeflenen "Fındığın Öyküsü Müzesi" Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyor.

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'nde 62 iş yeri inşa edilecek!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 8 Ekim 2019 tarihinde yapılacak.

Ordu Akkuş Küçükkertil Mesire Alanı Haberi

Ordu Akkuş Küçükkertil Mesire Alanı

İnşaatın ihalesi geçtiğimiz günlerde yapılmış ve Latif Yıldırım firmasında kalmıştı. Restoran İnşaatı için Akkuş Belediyesi ile Latif Yıldırım İnşaat arasında sözleşme imzalandı. 

Akkuş Belediye Başkam İsa Demirci ve firma yetkilisi Atanur Yıldırım hayırlı olsun dilekleriyle sözleşmeye imza atarken, Başkan Demirci yaptığı açıklamada, "Akkuş'un en güzel mesire alanlarından bir tanesini yeniden turizme kazandırıyoruz. Küçükkertil, yapılacak olan restorant, çevre düzenlemesi, oyun parkları, yürüyüş ve bisiklet yolları ve diğer sosyal donatı alanlarının olduğu tam bir cazibe merkezi olacak. 

Ayrıca mesire alanı içerisinde Akkuş'un yöresel ürünlerinin pazarlanacağı alan ile açık hava müzesi de olacak. Bu proje bittiğinde sadece Akkuş'a değil bölge turizmine hitap edecek" dedi. 


Fatsa...