06 / 05 / 2024

Ordu arsa gelir paylaşımlı inşaat ihalesi

Ordu arsa gelir paylaşımlı inşaat ihalesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu İlçesi Kirazlimanı Mahallesi'nde “Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı”na göre inşaat işi ihale edilecek..

Ordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satacak! 3 taksit fırsatıyla!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan arsa ve fındık bahçesini satışa çıkardı.

Tapuda arsa payı ne anlama gelir?

Tapuda belli başlı bilinmesi gereken hususlar bulunmaktadır. Hem konut hem de arsa sahibinin tapuya dair birtakım bilgilere hakim olması beklenir. İşte Tapuda arsa payı ne anlama gelir? sorusunun yanıtı!

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Gaziantep'te 180.3 milyon TL'ye konut alanı imarlı arsa karşılığı gelir paylaşımı ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil Belediyesi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 180 milyon 332 bin 725 TL bedelle arsa karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle satılması işi ihale ediyor. 

Ordu'da arsa satışları hareketlendi!

Konut satışlarının son günlerde düşüşe geçtiği Ordu'da arsa satışları artışa geçti. 

Arsa özelleştirmelerinden ne kadar gelir elde edildi?

CHP’nin TBMM Grubu tarafından açıklanan rapora göre; bu yıl içerisinde arsa ve arazi özelleştirmelerinden 86.7 gelir elde edildi. 

Kırıkkale'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi!

Kırıkkale ili, Merkez İlçesi, Fabrikalar Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi, Kırıkkale Belediyesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliğine göre ihale edilecek. İsteklinin cirosunun 10 milyon TL’den az olmaması gerekiyor.

Osmangazi'de arsa karşılığı gelir paylaşımı ihalesi 4 Eylül'de!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi İlçesi, Yeşilova Mahallesi'nde arsa karşılığı gelir paylaşımı ihale ediyor. İhale 4 Eylül'de yapılacak...

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Ordu Gülyalı'da arsa fiyatları uçtu!

Ordu-Giresun Havalimanı ile Ordu'nun Gülyalı ilçesindeki emlak fiyatları adeta uçtu. İlçedeki arsa fiyatları borsa ile yarışıyor...

Ordu Altınordu'da 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu İli Altınordu İlçesi Durugöl Mahallesi sahil mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul mahkeme kararı ile 5 milyon 241 bin 562 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ordu Büyükşehir'den 101 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait olan  Altınordu İlçesi Şahincili Mahallesi'nde yer alan 3 parsel arsa toplamda 101 milyon TL bedel ile satılıyor. 

Ordu arsa gelir paylaşımlı inşaat ihalesi Haberi

Ordu arsa gelir paylaşımlı inşaat ihalesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Kirazlimanı Mahallesi'nde “Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı”na göre inşaat ihalesi yapılacak. Tahmini bedeli 35 milyon TL olarak belirlenen inşaat işi için ihale 13 Eylül'de yapılacak.


TAŞINMAZ ARSA SATIŞI KARŞILIĞI GELİR PAYLAŞIMINA GÖRE İHALE EDİLECEKTİR

Ordu Büyükşehir Belediyesinden:


1 - İhalenin Konusu:

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi adına kayıtlı, Altınordu İlçesi Kirazlimanı Mahallesi 4941 ada 1 parselde bulunan 11.586,44 m² yüzölçümlü taşınmaz “Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı”na göre 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye çıkartılmıştır.


2 - İhalenin yapılacağı yer, tarihi, saati ve hangi usulle yapılacağı:

2.1. İdarenin Adı                          :  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı

2.2. İlgili Birim              ...