15 / 05 / 2024

ordu asansör çalışmaları

ordu asansör çalışmaları

Ordu TSE İl Müdürü Şükrü Kömerik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ordu ilimizin TSE ile tanışması devam ediyor. Muayene, gözetim çalışmalarımız il genelinde sürüyor. İl genelindeki asansörlerin denetimlerini yapıyoruz.

Ordu Şehir Hastanesi'nde çalışmalar tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan şehir hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından, hastaneye giden yolun yapımı da başlatıldı. 

Ordu Merkez Cami’nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Merkez Cami’deki restorasyon çalışmalarını tamamladı.

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Ordu Ayışığı projesinde dolgu çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ayışığı projesinde dolgu çalışmalarına başlıyor.

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Ordu, sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi olacak!

Ordu Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalar son sürat devam ediyor.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Ordu sahil yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından turizmin gelişmesine katkı sağlamak ve şehir insanının rahat nefes alabileceği sosyal bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Ordu Yeni Sanayi Kavşağı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'da trafiği rahatlatacak ve çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu yürüyen merdivenli üstgeçit için çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın teleferiğe ve sahile daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen üst geçidin yapım çalışmalarına başlandı.

Gebze Belediyesi alt yapı çalışmaları sürüyor!

Gebze Belediyesi, ilçedeki alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında asfalt, yama, kaldırım ve bordür çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ordu Kumru'da altyapı çalışmaları başladı!

Çalışmalarına dur durak bilmeden devam eden, halkın yıllardır kanayan yarası yol ve su sorunlarına bir bir neşter vuran Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerde hizmet atağına devam ediyor.

ordu asansör çalışmaları Haberi

ordu asansör çalışmaları

Türk standartları Enstitüsü(TSE) Ordu İl Müdürü Şükrü Kömerik, “Ordu ili genelinde asansörlerin yüzde 75’i kırmızı etiketli” dedi.

Ordu TSE İl Müdürü Şükrü Kömerik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ordu ilimizin TSE ile tanışması devam ediyor. Muayene, gözetim çalışmalarımız il genelinde sürüyor. İl genelindeki asansörlerin denetimlerini yapıyoruz. Bu konuda çok hassas davranıyor ve titizlik gösteriyoruz. Ordulu milletimize TSE biraz uzak kalmış fakat bizler yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımıza çok yakın olmaya çalışacağız. Ordu ili genelinde yüzde 75’i kırmızı etiket almış asansörlerin” diye konuştu.

2016 yılı içinde yapacakları çalışmalarla bu kırmızı etiketlerin yeşil olacağını belirten Kömerik, “Artık herkes asansörüne güvenli bir şekilde binecektir. İlimizdeki tüm asansörleri kontrol ediyoruz, çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Kanun ve yönetmenliklere göre her şey nizami olacaktır. Buradan şunu çıkarabiliriz: TSE...