02 / 05 / 2024

Ordu’daki asansörlerin yüzde 75’i kırmızı etiketli!

Ordu’daki asansörlerin yüzde 75’i kırmızı etiketli!

Ordu TSE İl Müdürü Şükrü Kömerik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ordu ilimizin TSE ile tanışması devam ediyor. Muayene, gözetim çalışmalarımız il genelinde sürüyor. İl genelindeki asansörlerin denetimlerini yapıyoruz.



Türk standartları Enstitüsü(TSE) Ordu İl Müdürü Şükrü Kömerik, “Ordu ili genelinde asansörlerin yüzde 75’i kırmızı etiketli” dedi.

Ordu TSE İl Müdürü Şükrü Kömerik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ordu ilimizin TSE ile tanışması devam ediyor. Muayene, gözetim çalışmalarımız il genelinde sürüyor. İl genelindeki asansörlerin denetimlerini yapıyoruz. Bu konuda çok hassas davranıyor ve titizlik gösteriyoruz. Ordulu milletimize TSE biraz uzak kalmış fakat bizler yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımıza çok yakın olmaya çalışacağız. Ordu ili genelinde yüzde 75’i kırmızı etiket almış asansörlerin” diye konuştu.

2016 yılı içinde yapacakları çalışmalarla bu kırmızı etiketlerin yeşil olacağını belirten Kömerik, “Artık herkes asansörüne güvenli bir şekilde binecektir. İlimizdeki tüm asansörleri kontrol ediyoruz, çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Kanun ve yönetmenliklere göre her şey nizami olacaktır. Buradan şunu çıkarabiliriz: TSE vatandaşların her zaman güveni için yanındadır” şeklinde konuştu.



Hürriyet 


Geri Dön