06 / 05 / 2024

ordu aybastı altyapı çalışmaları

ordu aybastı altyapı çalışmaları

OSKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Aybastı ilçe merkezi Cami Düzü mevkii olarak bilinen bölgede içme suyu ve alt yapı kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor, bölge, OSKİ’nin yoğun çalışmaları sayesinde suya ve alt yapıya kavuşmuş oldu.

TOKİ Ordu Aybastı projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Aybastı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Söz konusu projede 88 konuta yer veriliyor.

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler Aybastı ve Gürgentepe ilçelerinde yükselecek.

TOKİ'den Ordu Aybastı'ya 88 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Aybastı projesinin ihalesini 28 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirecek. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

TOKİ Ordu 2023 projesiyle işte bu ilçeye 88 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesiyle Aybastı ilçesine tam 88 yeni konut geliyor. Projenin ihalesi Pazartesi günü saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Ordu 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu Aybastı 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Ordu projesi detayları...

Ordu Aybastı'daki heyelandan yıkılan evlerin yeniden yapımı mecliste!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde yaşanan heyelanlar nedeniyle yıkılan evlerin yeniden yapılmasına ilişkin soru önergesi verildi. 

Ordu Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Ordu Aybastı ilçesinde yer alan Perşembe Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkıldı...

TOKİ Ordu Aybastı 88 konut ihalesi yarın!

Ordu İli Aybastı İlçesi 88 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ordu Aybastı 88 konut ihalesi 18 Mart'ta!

Ordu İli Aybastı İlçesi 88 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ordu Gürgentepe 75 konut ihalesi bugün!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Ordu 75 konut ihalesi yarın!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

ordu aybastı altyapı çalışmaları Haberi

ordu aybastı altyapı çalışmaları


Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, faaliyetlerine Aybastı ilçesinde içme suyu ve alt yapı kanalizasyon çalışmalarıyla devam ediyor.


OSKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Aybastı ilçe merkezi Cami Düzü mevkii olarak bilinen bölgede içme suyu ve alt yapı kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar içme suyu ve kanalizasyon alt yapısı inşa edilmemiş olan bölge, OSKİ’nin yoğun çalışmaları sayesinde suya ve alt yapıya kavuşmuş oldu.


BÖLGE, SAĞLIKLI BİR ALT YAPIYA KAVUŞUYOR


Aybastı Belediyesi’nce Yunus Emre Caddesi, Sağlık Caddesi ve Hasan Çavuş Sokak’ta üst yapı ve parke taşı çalışması yapılacağı için OSKİ ekipleri bu bölgede içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarını hızlandırdı. OSKİ Yatırım İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından projelendirilen ve Fatsa Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aybastı İlçe Şefliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda bugüne kadar 600...