02 / 05 / 2024

ordu botanik bahçesi hastane

ordu botanik bahçesi hastane

Ordu’da belediyenin milyonlarca TL maliyetle inşa ettirdiği Botanik Bahçesi “Hastane yapılacak” diye söküldü.Fakat  şimdi ortada ne botanik bahçesi var ne de hastane.

O ilde 5 adet fındık bahçesi ve 1 arazi 8 taksitle satışa sunuldu! Son dakika Eylül fırsatı! 

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 5 adet fındık bahçesi ile 1 araziyi KDV'den ve emlak vergisinden muaf, 8 taksitle satıyor. Peki Ordu'da yer alan fındık bahçeleri ile arazilerin fiyatları ne kadar? 

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Belediyeden son dakika fırsatı! Fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan iki adet fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İÜ Botanik Bahçesi'nin yanındaki 30 parselin imarı değiştirildi mi?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Nihal Bengisu Karaca bugünkü köşesinde İstanbul Üniversitesi Botanik Bahçesi'nin yanındaki 30 parselin imar planını ve yapılan değişiklikleri kaleme aldı. İşte Nihal Bengisu Karaca'nın 'Süleymaniye'nin silüeti tehlikede mi?' başlıklı yazısı...

Ordu'ya millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ordu'ya Millet Bahçesi Projesini 2022 yılında kazandırmak istediklerini söyledi.

Ordu'da 15 milyon TL'ye yapılan botanik bahçesi ne oldu?

Ordu’da belediyenin milyonlarca TL maliyetle inşa ettirdiği Botanik Bahçesi “Hastane yapılacak” diye söküldü.Fakat  şimdi ortada ne botanik bahçesi var ne de hastane.

Arapların Ordu'da fındık bahçesi alımı 100 dönüme ulaştı!

Araplar, Karadeniz’de yatırım amaçlı deniz manzaralı evlere ek olarak fındık bahçesi ve arsa da satın alıyorlar. İnşaat sektörünün hareketlendiği Ordu'da, Araplar şu ana kadar yaklaşık 100 dönüm fındık bahçesi yatırımı yaptı...

Araplar Türkiye'den yatırım amaçlı fındık bahçesi alıyor!

Araplar turistler, ziyaret ettikleri illerde konut, arsa ve gayrimenkul alımlarına devam ediyor. Araplar, son birkaç yılda Ordu'da 115 konut ve 80 dönüm fındık bahçesi satın aldı. 

Ordu 19 Eylül Stadı Millet Bahçesi oluyor!

Ordu'da 1967'de inşa edilen 19 Eylül Stadı, yeni stadının bitirilmesinin ardından Millet Bahçesi olacak. 

Karadeniz'de fındık bahçesi ilk kez Araplara satıldı!

Karadeniz'i son zamanlarda çok sık ziyaret eden Arap turistler, Ordu'da gayrimenkul alımını sürdürürken ilk kez fındık bahçesi satışı yapıldı...

Alfred Heilbronn Botanik Bahçesi taşınacak mı?

Alfred Heilbronn Botanik Bahçesinin taşınacağı iddiası meclis gündeminde konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İstanbul Üniversitesi Botanik Bahçesi’nde inşaat mı başlıyor?

Geçtiğimiz haftalarda boşaltılmasına karar verilen İstanbul Üniversitesi Botanik Bahçesi’nde inşaat yapılması gündeme geldi.

Milli Botanik Bahçesi 29 Ekim’de açılıyor!

350 milyon lira bütçe ile 2 bin 500 dönüm arazi üzerine kurulan Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ikinci büyük botanik bahçesi olan “Türkiye Milli Botanik Bahçesi”  29 Ekim’de açılacak. 

ordu botanik bahçesi hastane Haberi

ordu botanik bahçesi hastane

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu'na kamu zararı oluşturdukları sebebiyle soruşturma açılması tartışmaları devam ederken, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, AKP'li Ordu Belediyesi'nin icraatını gündeme taşıdı. Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre; Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin, 15 milyon TL'ye Botanik Parkı yaptırdığını dile getiren Adıgüzel, şöyle konuştu:

“Şehir hastanesi yapılacak diye Botanik Parkı söktüler. Sonra hastaneden de vazgeçtiler. 15 milyon çöpe gitti. Ne hastane var, ne botanik park, ne de soruşturma. Sahile Deniz Yıldızı diye bir proje yaptılar. Müteahhit bıraktı gitti, 400 bin TL heba oldu. Boztepe'de Cam Teras Projesi yapıp vazgeçtiler, proje bedeli olarak 360 bin TL. ödediler. Boztepe'de Macera Parkı yaptılar, açılıştan sonra kapatıp söktüler. 3.5 milyonu çöpe attılar.”

Trabzon Vakfıkebir'deki...