05 / 05 / 2024

Ordu Boztepe kiralık büfe

Ordu Boztepe kiralık büfe

Ordu'nun seyir terası konumunda bulunan Boztepe’deki satış büfeleri gerçekleştirilen peyzaj düzenleme çalışmalarının tamamlanmasından sonsra ihaleye çıkartılıyor.

Ordu'da 9.5 milyon TL'ye 18 yıllığına kiralık tesis!

ORBEL İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesine ait tesisler ve binalar 18 yıllığına kiralanacak. İşin bedeli ise 9 milyon 504 bin TL olarak belirlendi. 

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu Boztepe'ye 8 kilometrelik merdiven geliyor!

Ordu Boztepe'ye merdivenle çıkılabilmesi için proje hazırlandı. 12 bin 500 basamaklı merdivennin ihalesi yakında yapılacak.

Fatsa'da kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor!

Yaklaşık 120 bin nüfusa sahip Ordu’nun Fatsa ilçesinde kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor. Şehirde kiralık ev fiyatlarında bu yıl yaklaşık yüzde 10 artış oldu.

Uğur Yüce: Ordu'da kiralık daire yok!

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Ordu ve çevresinde kiralık evler hakkında yorum yaptı. Yüce, Ordu'da kiralık dairelerin az olmasının kira bedellerini yükselttiğini söyledi.

Ordu Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye 25 yıllığına kiralık bina!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şarkiye Mahallesi'nde 955 metrekarelik arsa üzerindeki tek katlı binayı kiraya veriyor. 25 yıllığına kiralanacak binanın bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Ordu Belediyesi'nden 13.5 milyon TL'ye kiralık bina!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Altınordu'daki tek katlı restoran olacak binayı 25 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu binanın kira bedeli 13 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Ordu Boztepe'ye Macera Parkı ve 50 bungalov ev yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan 530 rakımlı Boztepe’ye, Macera Parkı ve 50 bungalov ev yapılması için çalışma başlattı.

Ordu Boztepe'ye 800 kişilik seyir terası!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, adına türküler yakılan, her yıl yerli ve yabancı binlerce turistin ziyaret ettiği, 520 rakımlı Boztepe'ye 800 kişilik dev seyir terası kuruyor.

Ordu Ünye Çamlık Projesi 15 milyon liraya yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin kısa bir süre içerisinde Boztepe'yi dünyanın bileceği bir yer haline getireceğini iddia etti.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Ordu Boztepe kiralık büfe Haberi

Ordu Boztepe kiralık büfe

Ordu Boztepe'deki 20 büfe kiraya verilecek. Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTUR A.Ş tarafından 20 Temmuz 2020 tarihinde açık teklif usulü gerçekleştirilecek ihale ile toplam 20 adet büfe kiraya verilecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, konu ile ilgili ORTUR A.Ş tarafından yapılan açıklamada “Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait olup, 12.06.2020 tarih ve 2020/148 sayılı meclis kararıyla şirketimize devir edilen, ilimiz Altınordu ilçesi Orhaniye Mahallesi Boztepe Mevkii’nde bulunan 27 adet büfeden; 3-4-6-7-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-23-24-25 No’lu (20 Adet) büfenin işletmeciliğinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile 01.11.2024 tarihine kadar ihaleye verilecektir. Şirket merkezimiz olan, Karşıyaka Mahallesi Şehit Yalçın Yamaner Bulvarı Karşıyaka Spor Kompleksi No 44 Ordu/Altınordu’da 20.7.2020 tarihinde saat 14.00’da başlayacak ihale ilanen duyurulur” ifadeleri yer...