30 / 04 / 2024

Ordu Büyükşehir Haziran ayı kararları

Ordu Büyükşehir Haziran ayı kararları

Çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir 18 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 18 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

Balıkesir Büyükşehir iki taksitle tam 5 arsa satacak! İmarlı arsalar için bu tarihe dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir'de yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 21 Haziran tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir 2 arsa satacak! Şehitkamil'de sanayi imarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'teki iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Haziran tarihinde yapılacak.

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de 2 adet gayrimenkul satıyor! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Perşembe'de yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Ordu Büyükşehir'den satılık gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait 2 gayrimenkulü satışa sunuyor. İşte o gayrimenkullerin fiyatı...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancılar Hali'nde sebze meyve fiyatları ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancılar Hali'nin 1 Haziran 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, bugün Antalya Hali'nde sebze meyve fiyatları ne kadar oldu? İşte 1 Haziran 2022 Antalya Hali fiyat listesi...

Arsa almak isteyenler dikkat! Konya Büyükşehir Belediyesi 24 taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu ve Karatay'da yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte ihale detayları...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehitkamil'de gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 15 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ordu Büyükşehir Haziran ayı kararları Haberi

Ordu Büyükşehir Haziran ayı kararları

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran 2019 olağan toplantısını gerçekleştirdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Vekili Celal Tezcan’ın başkanlık yaptığı toplantıda dairelerden gelen teklifler konuşularak karara bağlandı.

Yapılan toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Teftiş Kurulu Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığından gelen tekliflerden oluşan toplam 29 gündem maddesi konuşuldu. 18 maddenin onaylandığı mecliste 11 madde de komisyona havale edildi.Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, haziran ayının 2. birleşimini 18 Haziran 2019 Salı günü saat 14.00’te...