05 / 05 / 2024

Ordu Durugöl AVM ihalesine

Ordu Durugöl AVM ihalesine

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Durugöl Mahallesi’ne yapılacak olan AVM ihalesine 4 şirketin Ordu A.Ş. adı altında katıldığı öğrenildi.

Kiralık ev krizine AVM önerisi: AVM'ler daireye dönüştürülsün!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, konut krizine ilişkin 6 başlıktan meydana gelen bir çözüm önerisi açıkladı. Sarıgül, AVM'lerin daire yapılmasını tavsiye etti. 

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

İnegöl AVM yenilendi!

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Kasım ayında ziyaretçilerini, yeni markaları ve yenilenen mağazalarıyla karşılıyor.

Starbucks İnegöl'deki ilk mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Sadece kahveyi değil, onu tamamlayacak deneyimi de en iyi şekilde sağlayan, dünyanın sayılı kahve zincirlerinden olan Starbucks, İnegöl’deki ilk mağazasını açtı.

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Abdullah Kiğılı: AVM'lere 1 lira dahi kira vermeyeceğiz!  

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı AVM'lerle kira konusunda görüşmelerinin sürdüğünü belirterek "Şunu herkes bilmeli, kapalı kaldığımız müddetçe kimseye 1 lira dâhi kira veremeyeceğiz" dedi...

Atıl binalar reenkarne olacak!

Şehirlerdeki atıl AVM, tütün deposu, fabrika, hangar ve binalar Heavenly dDF ile hayat bulacak. Heavenly dDF girişiminin kurucularından mimar Arhan Kayar, “Bir binanın temeli 10 milyon canlının hayatına mal oluyor. Bu çabamızla binalar reenkarne olacak’’ diyor.

Her yıl AVM'lerin yüzde 10'u elenecek!

Erkek giyim markası Kiğılı’nını patronu ve sektörün deneyimli ismi Abdullah Kiğılı, "Perakende sektöründe yaşanan bugünkü duruma bakılırsa, Türkiye'de artık AVM açılmaması gerektiğini düşünüyorum. AVM'lerin her yıl yüzde 5 ile 10'unun eleneceğini düşünüyorum" dedi...

Ata GYO 11 gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Ata GYO portföyünde yer alan Gebze, Düzce, Giresun, Nevşehir, Ordu, Kayseri, Lüleburgaz, Çanakkale illerindeki gayrimenkullerin 2018 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı...

FİBA CP, AVM yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor!

Geçen sene başında İnegöl AVM’yi satın alarak bölgeye yönelik önemli bir yatırım yapan FİBA Grubu iştiraki FİBA Commercial Properties’in (FİBA CP) CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, İnegöl CEO Zirvesi’ne katılım gösterdi. 

Abdullah Kiğılı: AVM denizi bitti!

Sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kiğılı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Kiğılı, "Türkiye’de yatırımımızı tamamladık. Özellikle İstanbul’da Ankara’da mağaza açacak yer kalmadı. AVM denizi de bitti. Açanların parası çok sanırım." dedi.

Ordu Altınordu'da 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu İli Altınordu İlçesi Durugöl Mahallesi sahil mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul mahkeme kararı ile 5 milyon 241 bin 562 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ordu Stadı'nın yüzde 95'i tamam!

Altınordu Durugöl Mahallesi'nde yer alan Ordu Stadı'nın yüzde 95'i tamamlandı. 20 bin seyirci kapasitesine sahip olacak stat fındik figürü şeklinde tasarlanıyor.

Ordu Durugöl AVM ihalesine Haberi

Ordu Durugöl AVM ihalesine

Ordu ‘da yapılacak AVM’nin ortakları belli oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Durugöl Mahallesi’nde avan proje üzerinden ihaleye çıkartılan AVM’nin ihalesini Ordu Alışveriş ve Yaşam  Merkezi A.Ş. kazanmıştı. Ordu Alışveriş ve Yaşam Merkezi A.Ş.’nin ortaklarının TURKMALL, Karadeniz Örme, İbisglobal ve Zeytarım olduğu belirtildi. TURKMALL’ın Türkiye’deki önemli alışveriş merkezlerinin ortağı ve bu sektörün en büyüğü olduğu kaydedildi.  Karadeniz Örme Sanayi ise Boztepe’ye yapılan otelinde sahibi oluyor.


İçerisinde yok yok

Altınordu ilçesi Durugöl Mahallesi’nde yaklaşık 44 bin metrekarelik alanda 95 bin m2 üzerine kurulacak olan projenin yıllık kira bedeli 2.5 milyon lira olarak belirlendi. Proje alanı üzerinde bulunan kültür merkezi, ticari alan ve otopark gelirlerinden yüklenici firma cirosundan Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ilk 10 yıl için yüzde 6.5, ikinci 10 yıl için yüzde 8.5 ve...