18 / 05 / 2024

ordu Elekçi Deresi

ordu Elekçi Deresi

ÇED Yönetmeliği değişse de Fatsa'da işler 'bildiğimiz' gibi Dere şirkete satıldı, kimyasal atıklar hesap edilmedi. Elekçi Deresi de şirkete satıldı. 555 ton kimyasalın taşınacağı yer ise belli değil

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesi için yeni tarih açıklandı! 88 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni tarih belli oldu. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

TOKİ Ordu 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu projesi için beklenen gün geldi! Tam 88 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen gün geldi. Sadece tek bir ilçede hayata geçirilecek olan projede 88 yeni konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesi için beklenen tarih geldi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Ordu 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte TOKİ 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Tam 114 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Kont İdaresi Başkanlığı Ordu projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ'den Ordululara büyük müjde! O ilçeye 114 yeni konut geliyor!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu projesi için start verdi. Projenin ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Ordu projesinde son dakika! O ilçeye tam 180 ucuz konut geliyor! İhalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle 180 yeni konut geliyor. 

TOKİ'den Ordululara büyük müjde! Düğmeye basıldı! 200'e yakın ucuz konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Ordu projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Ordu'da hayırsever iş insanları 8 derslikli okul yaptıracak!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde hayırsever iş insanları Altaş ailesi tarafından anaokulu inşa ettirecek. 

Ordu'da riskli yapılar 3 ay içerisinde yıkılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ordu genelinde bulunan riski yapıların yıkımlarının 3 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

ordu Elekçi Deresi Haberi

ordu Elekçi Deresi


ÇED Yönetmeliği değişse de Fatsa'da işler 'bildiğimiz' gibi Dere şirkete satıldı, kimyasal atıklar hesap edilmedi. Fatsa'da siyanürlü altın madeni için hazırlanan ÇED Raporu nereden tutsanız elde kalıyor. Bal ve fındık üretiminin şimdiden azaldığı köylerin; Elekçi Deresi de şirkete satıldı. 555 ton kimyasalın taşınacağı yer ise belli değil 


Altıntepe Madencilik Ordu Fatsa'ya bağlı Engiz tepesinde siyanürle altın çıkarmak istiyor. Eğer işletme yapılırsa yaklaşık 500 metre uzağındaki Bahçeler Köyü başta olmak üzere toplamda 12 köyün doğasını ve yaşayanların sağlığını direkt olarak etkileyecek.

Daha uzak yerlere vereceği zarar da var, fakat şirket usulünce bir ÇED (Çevresel Etki Değerlendirme) Raporu hazırlamadığı için zarar hakkında net veri açıklamak mümkün değil. Ekimde ise Fatsa ve Ünye'nin köyleri birleşip Bahçeler Köyü'nde bir direniş çadırı kurdu. 


'Altıntepe' diyorlar

İngiliz ortak Stratex...