07 / 05 / 2024

Ordu evinde kimler kalabilir

Ordu evinde kimler kalabilir

Ordu evi ve gazinolar yeniden düzenlendi. TSK İç Hizmet Yönetmeliği'nin '' ordu pazarları, ordu evleri, askeri gazinolar'' ile ilgili düzenlemeleri içeren bazı maddeleri yürürlükten kaldırıldı.

6 soruda TOKİ Ordu Sosyal Konut Projesi 2022! Ordu ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Ordu’da TOKİ 2022 kapsamında kaç konut inşa edilecek? Ordu'nun hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? TOKİ 2022 Ordu başvuru tarihi nedir, kimler başvurabilir?

Kimler emlak beyannamesi verir?

Kimler emlak beyannamesi verir? Emlak vergisi ödemekle yükümlü bütün mükellefler aynı zaman da emlak beyannamesi vermekle de yükümlüdür. Emlak beyannamesi vermek için gerekli unsurlar nelerdir? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor..

Kimler belediye hizmetlerine gönüllü katılımcı olabilir?

Kimi gerçek ve tüzel kişiler belediye hizmetlerine gönüllü olarak katılım sağlayabiliyor. Peki kimler belediye hizmetlerine gönüllü katılımcı olabilir? İşte belediye hizmetlerine gönüllü katılımcılarında aranan özellikler...

TOKİ Ordu Mesudiye'de 204 adet konut yapım işi ihalesi! 21 Ekim!

Ordu İli Mesudiye İlçesi 204 Konut, 1’er Adet Ticaret Merkezi Ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

TOKİ Ordu Çınar Mahallesi 206 adet konut yapım işi ihalesi bugün!

Ordu İli Perşembe İlçesi Çınar Mahallesi 206 Adet Konut, Kacalı Mahallesi 177 Adet Konut ,1’er Adet Camii ve Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi açık ihale usulü ile bugün gerçekleşecek...

Ordu Çınar Mahallesi TOKİ 206 adet konut yapım işi ihalesi yarın!

Ordu İli Perşembe İlçesi Çınar Mahallesi 206 Adet Konut, Kacalı Mahallesi 177 Adet Konut ,1’er Adet Camii ve Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Ordu Çınar Mahallesi 206 adet konut yapım işi ihalesi 10 Ekim'de!

Ordu İli Perşembe İlçesi Çınar Mahallesi 206 Adet Konut, Kacalı Mahallesi 177 Adet Konut ,1’er Adet Camii ve Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Kimler imar planı yapabiliyor?

İmar planı; 1/50000, 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 ölçeklerde yapılır. Nüfusu 10000`i asmış olan yerleşim birimlerinde yapılması gerekli olan imar planını kimler yapabiliyor? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor..

Ordu-Giresun Havalimanı dolgusu için 16 milyon ton taş kullanıldı!

Türkiye ’nin ‘ deniz üzerine kurulan ilk havalimanı ’ unvanını taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı ’nda sürdürülen çalışmalar kapsamında dolgu için yaklaşık 16 milyon ton taş döküldü.

Ordu-Giresun havaalanına dolgu için yaklaşık 16 milyon taş döküldü!

Türkiye’nin ‘deniz üzerine kurulan ilk havalimanı’ ünvanını taşıyan Ordu-Giresun Havaalanı dolgu çalışmaları için yaklaşık 16 milyon ton taş döküldü. Ordu valisi Kenan Çiftçi, projenin altyapısının bitimine 560 metre kaldığını belirtti..

Ordu - Giresun Havalimanı pistini ayısavar ile koruyorlar!

Türkiye'nin deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olacak Ordu - Giresun Havalimanı pistine martıların zarar vermesi üzerine firma yetkilileri pist üzerine "ayısavar" olarak nitelendirilen 10 mekanizma yerleştirdi...

Miras sözleşmesi kimler arasında yapılır?

Miras sözleşmesi kimler arasında yapılır?: Miras sözleşmesi, miras bırakan ve miras bırakılan kişinin aynı anda noter huzurunda isteklerini belirterek sözleşme imzalamasıyla gerçekleşiyor. Sözleşme malvarlığında daralma yaratsa bile geçerliliğini koruyor.

Kira gelir vergisinden kimler muaf olur?

Kira gelir vergisi gayrimenkulünü kiraya veren ve kira geliri 3 bin liranın üstünde olan kişilerin devlete ödemekle yükümlü olduğu bir vergidir. Peki kira gelir vergisinden kimler muaf olur?

Ordu evinde kimler kalabilir Haberi

Ordu evinde kimler kalabilir

Türk Silahlı Kuvvetleri İç Hizmet Yönetmeliğinde yapılan düzenlemeyle, uzman erbaşlar hariç erbaş ve erler ile askeri öğrenciler tarafından gönderilen ve bunların kendilerine gelen posta gönderileri ilgilinin amiri tarafından denetlenebilecek.


Türk Silahlı Kuvvetleri İç Hizmet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı.


Yönetmeliğin ''İzinler'' ile ilgili maddesinde yapılan düzenlemeye göre, noksan hizmetlerini tamamlamakta olan erbaş ve erlere, noksan hizmetin tamamlatıldığı birlik/kurumun bulunduğu il/ilçe mülki sınırları içinde ikamet ettiklerini yazılı olarak bildirdikleri kanuni yakınları yanına, ilgili fıkradaki gün sınırlamasına bağlı kalınmaksızın noksan hizmet sürelerinin her günü için ulaşım imkanları dikkate alınarak, noksan hizmetin tamamlatıldığı birlik/kurum amirliği tarafından mesai bitiminden ertesi günün mesai başlangıcına kadar gece yatısı izni verilebilecek. 


Askeri kimlik kartı


Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları, güvenlik ve istihbarat gibi nedenlerle Genelkurmay Başkanlığınca belirlenecek istisnai...