29 / 04 / 2024

ordu fatsa projeleri 2016

ordu fatsa projeleri 2016

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 'Kamu - Özel İşbirliği Yatırımları Proje Toplantısı, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasının desteğiyle icra edildi. Toplantıda Ordu genelinde yapılacak olan yatırımlar konuşuldu.

TOKİ Ordu Fatsa 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Fatsa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Fatsa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Fatsa’daki Hiranur Camisi’nin ihalesinde usulsüzlük mü yapıldı?

Ordu Fatsa’da 400 bin TL'ye mal olması hesaplanan Hiranur Camisi’nin onarımı 6 parçaya bölününce 445 bin TL'ye çıktı.

Ordu Fatsa'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Fatsa İcra Dairesi, Ordu ili, Fatsa ilçesi, Yapraklı Mahallesi 1496 parselde yer alan 18 bin 150 metrekarelik tarlayı 6 milyon 435 bin 868 TL'ye icradan satıyor...

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Fatsa Bolaman Kalesi çevresindeki binalar yenilenecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa Bolaman Kalesi çevresindeki binalarda cephe ve zemin iyileştirme çalışması yapılacak. Bölgede 25 bina yenilenecek.

Fatsa Yayalaştırma projesinde sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Yayalaştırma projesinde sona geldi.

Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi.

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı için yer teslimi yapılıyor!

2018 yılı sonuna kadar Fatsa Cumhuriyet Meydanı Peyzaj Düzenleme ve Kapalı Otopark Projesi’ni hayata geçireceklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, önümüzdeki hafta ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapılacağını belirtti.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Fatsa'da 51 binanın dış cephesi yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin, Fatsa'daki cephe iyileştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Fatsa'da kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor!

Yaklaşık 120 bin nüfusa sahip Ordu’nun Fatsa ilçesinde kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor. Şehirde kiralık ev fiyatlarında bu yıl yaklaşık yüzde 10 artış oldu.

ordu fatsa projeleri 2016 Haberi

ordu fatsa projeleri 2016

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 'Kamu - Özel İşbirliği Yatırımları Proje Toplantısı, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasının desteğiyle icra edildi. Ordu genelinde yapılacak olan yatırımların konuşulduğu toplantının ana gündemini, 'Melet ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi, Ordu AVM Projesi, Fatsa Otogar Projesi, Ünye Çamlık Projesi ve Fatsa Atatürk Parkı Projeleri' oluşturdu. Ordu Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, "Burada anlattığımız projelerimizin hemen hepsi ihale edilir aşmaya geldi. Uygulama projeleri bitmek üzere. Bu noktada Fatsa'nın otogara ihtiyacı var. Mevcut otogar eskimiş ve Fatsa'ya yakışmıyor. Bu mevcut otogarı çevreyolu yapılana kadar geçici olarak başka bir yere taşıyıp, Fatsa'nın girişi olan bu alanı da ilçeye yakışır bir hale dönüştürmek istiyoruz ve burayla ilgili projemiz de hazır" diye konuştu.


Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında gerçekleşen toplantıya...