19 / 05 / 2024

Ordu-Giresun Havalimanına yakın konut

Ordu-Giresun Havalimanına yakın konut

Ordu-Giresun Havalimanı daha bitmeden yatırımcı çekti. Araplar'ın Ordu'dan 100'ün üzerinde ev aldığını söyleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, "Yayladan arazi istiyor, daha çok konut ve otel yatırımına geliyorlar" dedi

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Ramazan öncesi bakliyat fiyatlarına yakın takip! İşte 30 Mart 2022 A101, ŞOK, TMO, MİGROS bakliyat fiyat listesi... 

Ramazan ayına günler kala bakliyat fiyatları yakın takibe alındı. Peki market raflarında güncel bakliyat fiyatları kaç TL'ye satışa sunuluyor? İşte 30 Mart 2022 A101, ŞOK, TMO, MİGROS bakliyat fiyat listesi...

Giresun Dereli'deki afet konutları dere yatağına yakın inşa edildi!

Giresun’da geçtiğimiz sene meydana gelen sel felaketinden sonra Dereli'de başlatılan afet konutları da dere yatağının yakınında inşa edildi.

İstanbul Havalimanı'na yakın ilçelere talep arttı!

Türkiye Taşınma Dosyası açıklandı. Yıl boyunca gelen taleplere göre, Türkiye’de taşınma talepleri bir önceki döneme göre yüzde 33 artış gösterdi. 3'üncü havalimanına yakın bölgeye talep yüzde 100 arttı.

İlker Aycı: Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz!

THY ve havacılığa ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ''Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz. Satın almıyoruz. Yatırımcılarımız yanılmasın'' dedi.

Yeni Havalimanı arsa fiyatlarını uçuracak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 3 gün kala havalimanına yakın olan 8 mahallede de heyecan tavan yaptı. bugün 700 TL olan metrekare birim fiyatlarının ise açılışın ardından yüzde 30 artışla bin TL'ye kadar çıkabileceği ifade ediliyor.

Yeni havalimanına yakın 12 konut projesi!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak yeni havalimanında hazırlıklar devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz olarak nitelendirilen bölgesine inşa edilen proje lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Yeni havalimanına yakın konut projeleri neler?

Ordu-Giresun Havaalanı'nda dolgu çalışması başladı!

Denize dolgu yöntemiyle yapılan Avrupa’da tek, dünyada üçüncü olma özelliğine sahip Ordu-Giresun Havalimanının doğu kısmının deniz ve kara arasındaki boşluğun doldurulma çalışmalarına başlandı.

THY Ekim'de 3. havalimanına taşınıyor!

Ekim 2018’de 3’üncü havalimanına taşınacaklarını dile getiren Türk Hava Yolları ( THY), Genel Müdürü Bilal Ekşi, " 2017 çok iyi geçti. 2018’e daha büyük ümitlerle giriyoruz. " dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'nın kaderini değiştirdi!

Ordu Gülyalı ilçesinin kaderini değiştiren Ordu-Giresun Havalimanı bölgedeki gayrimenkullerin fiyatlarını da artırdı.

Ordu-Giresun Havalimanının prestiji artıyor!

Türkiye’nin prestij projelerinden biri olan ve denize dolgu yöntemiyle inşa edilerek Avrupa’da 1. dünyada 3. olan Ordu-Giresun Havalimanı ise açıldığı tarihten bu yana 1.5 yıl içerisinde 1 milyon yolcuyu aştı.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın sahası büyütülecek!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın kullanım sahası, çevre düzenlemeleri kapsamında denizin bir bölümünün daha doldurulmasıyla genişletilecek.

Ordu-Giresun Havalimanına yakın konut Haberi

Ordu-Giresun Havalimanına yakın konut

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz doldurularak inşa edilen ilk havaalanı niteliğindeki Ordu-Giresun Havalimanı, daha hizmete girmeden bölgedeki gayrimenkul yatırımlarını artırdı. Yabancı yatırımcılar mayısta planlanan açılış öncesinde emlak fiyatları patlamadan alım yapmak için harekete geçti. Ekonomi Gazetecileri Derneği üyelerini konuk eden Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Ordu-Giresun Havalimanı dolayısıyla turizm yatırımcılarının Ordu'ya gelmeye başladığını söyledi. Bölgede 7-8 aydır gözle görülür bir hareketlilik olduğunu belirten Balkanlıoğlu, tanıtım projeleriyle bu ilginin daha da artmasını hedeflediklerini dile getirdi. 


YAYLADA ARAZİ ARIYORLAR 

Havalimanı hizmete girdikten sonra Ortadoğulu turist sayısında artış beklediklerini ifade eden Balkanlıoğlu, Karadeniz'de daha çok Trabzon ve Rize'yi tercih eden yabancıların artık Ordu'ya da ilgi duyduklarını belirtti. Arap işadamları tarafından Ordu'da 100'ün üzerinde konut alındığını bildiren Balkanlıoğu, "Bu sayı yıl sonuna kadar...