29 / 04 / 2024

ordu gölköy kamulaştırma

ordu gölköy kamulaştırma

Ordu'da tesis edilecek Kardelen Hidroelektrik Santrali'nin yapımı amacıyla Gölköy İlçesi'nde yer alan 14 gayrimenkul acele kamulaştırılacak..

Ordu-Reşadiye Enerji İletim Hattı Projesi için acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “380 kV Ordu-Reşadiye Enerji İletim Hattı Projesi” için Reşadiye, Uluköy ve Gölköy'de güzergaha isabet edenler alanlar için acele kamulaştırma kararı bugün Resmi Gazete'de yayımla

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Ordu Gölköy 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Gölköy’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Gölköy’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi

Ankara Polatlı ve Gölbaşı için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Polatlı ve Gölbaşı ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Bilecik Bozüyük için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili, Bozüyük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Güngören için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Güngören ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adana Yüreğir için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Yüreğir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Gölköy 170 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy 170 konut ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu Gölköy 170 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy 170 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Antalya Gündoğmuş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Ordu Gölköy'e 170 yeni konut!

Dar gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy'de 170 yeni konut inşa edecek.

Mersin Gülnar ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

ordu gölköy kamulaştırma Haberi

ordu gölköy kamulaştırma

Ordu'da tesis edilecek Kardelen Hidroelektrik Santrali'nin yapımı amacıyla Gölköy İlçesi'nde yer alan 14 gayrimenkul acele kamulaştırılacak. Kamulaştırma işlemi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak.

Ordu İlinde Tesis Edilecek Kardelen Hidroelektrik Santralinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Tapuda Hazine Adına Tescil Edilmek Üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için