04 / 05 / 2024

Ordu Gülyalıda çikolata üretim merkezi

Ordu Gülyalıda çikolata üretim merkezi

Ordu’nun Gülyalı ilçesinde 60 bin dönüm arazi üzerine çikolata üretim merkezi kuruluyor. Çikolata Park Projesine bu yaz sonu başlaması hedefleniyor.

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gürgentepe 2023 projesinin ihalesini 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Gürgentepe TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

Kahramanmaraş Göksun'da 6 bini aşkın bina inşa edilecek! 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Göksun'da, 6 binden fazla binanın inşa edilmesi öngörülüyor.

Çiftçilere müjde! Gübre dağıtımı başladı! Resmen açıklandı! Gübrenizi hemen alabileceksiniz!

Mera Islah Projesi kapsamında gübre dağıtımı başlarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yaptığı gübre dağıtımıyla tüm çiftçilerin yüzünü güldürdü.

700 bin TL'ye sıfır km Skoda Kamiq fırsatı! Adeta fiyatıyla rakiplerine göz dağı verdi! İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi

SUV  pazarında adından pek fazla söz edilmeyen modellerden biri olan Skoda Kamiq, son dönemde özellikleri ve fiyatlarıyla rakiplerine göz dağı veriyor. İşte pazarda yükselişe geçmesi beklenen modelle ilgili tüm detaylar...

TOKİ Ordu Gölköy 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Gölköy’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Gölköy’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi

TOKİ Ordu Gürgentepe 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Gürgentepe sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Gürgentepe’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Gürgentepe’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Gürgentepe sosyal konut projesi

Burdur Gölhisar'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteğiyle sanayi sitesi yaptırılacak!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteğiyle sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar...

Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 7 Temmuz'da!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Ordu Gölköy 170 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy 170 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ordu Gölköy'e 170 yeni konut!

Dar gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy'de 170 yeni konut inşa edecek.

Ordu'da 13.6 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orbel İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ordu Altınordu'da yer alan akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Akaryakıt istasyonunun satış bedeli 13 milyon 637 bin 781 TL olarak belirlendi.

Ordu Gülyalıda çikolata üretim merkezi Haberi

Ordu Gülyalıda çikolata üretim merkezi

Ordu-Giresun Havalimanı ile birlikte zirve yapan Gülyalı, şimdi de 'Çikolata Park Projesi' için yaz sonunu bekliyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı ilçesinde 60 bin dönüm arazi üzerine kurulması planlanan ve içerisinde çikolata üretimi ile satış merkezlerinin yanı sıra oyun ve sosyal donatı alanları ile küçük gemilerin yaklaşabileceği yat iskelesinin bulunacağı proje için çalışma başlattı. Türkiye'de alanında ilk olma özelliği taşıyacağı belirtilen projeyle ilgili açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, projenin yaz ayında tamamlanmasını hedeflediklerini söyledi. Yılmaz, projeyle ilgili şunları söyledi: "5 milyon lira maliyet öngörülen projede çikolata üretim ve satış merkezlerinin yanı sıra birçok çeşitte sosyal donatı alanları yer alacak ve burası özellikleriyle belki Türkiye'de bir ilk olma özelliği...