02 / 05 / 2024

Ordu Güzelyurt yeni meydan

Ordu Güzelyurt yeni meydan

Gölköy ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’ne adına yakışır bir meydan yapmak için kolları sıvayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahallenin çehresini değiştirecek projenin ihalesini gerçekleştirerek çalışmalara başladı.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler Aybastı ve Gürgentepe ilçelerinde yükselecek.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gürgentepe 2023 projesinin ihalesini 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Gürgentepe TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Gıdada yeni zamlar kapıda: Ekmek 8-10 TL'ye yükselebilir! 

Döviz kuru, girdi ve akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş, sofralara da yansıyacak. Başta ekmek olacak şekilde gıdada yeni zamlar bekleniyor. İŞte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracıların gözü yeni kira kararında! İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü yeni kira kararında... İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları...

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Ordu Gölköy 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Gölköy’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Gölköy’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Gölköy sosyal konut projesi

TOKİ Ordu Gürgentepe 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Gürgentepe sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Gürgentepe’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Gürgentepe’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Gürgentepe sosyal konut projesi

Aksaray Güzelyurt TOKİ’de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Güzelyurt 2022 sosyal konut projesi...

SSK, Emekli Sandığı, 4C, Bağ-Kur emeklilerine son dakika! Ocak zammı yeniden hesaplanıyor! Mesleklere göre yeni maaşlar

Memurlar ve emekliler, 2022'nin ikinci yarısında yürürlüğe girecek olan maaş zammını geçen ay aldı. Sıradaki zam ise Ocak ayında gerçekleşecek. Ocak 2022'de SSK, Bağ-Kur ve memur maaşları ne kadar artacak?TÜFE tahminlerine göre mesleğe göre yeni maaşlar...

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ordu Güzelyurt yeni meydan Haberi

Ordu Güzelyurt yeni meydan


Ordu’nun büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte kapanan beldeler, hizmetle buluşmaya devam ediyor. Gölköy ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’ne adına yakışır bir meydan yapmak için kolları sıvayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahallenin çehresini değiştirecek projenin ihalesini gerçekleştirerek çalışmalara başladı.

 ,

Güzelyurt Mahallesi merkezine meydan sözü olduğunu ve çok güzel bir yatırımı projelendirerek ihalesini gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Toplam 5 bin 920 metrekare alanı kapsayacak proje kapsamında oyun parkları, gezi alanları, yürüyüş yolları, kafeteryası, ışıklandırma ve çevre düzenlemesiyle vatandaşların hoş vakit geçirebileceği bir alanı halkın hizmetine sunacağız” dedi.

Proje çalışmalarının hızla sürdüğünü, işin yüzde 50’sinin tamamlandığını söyleyen ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz,  “Meydanda bulunan caminin abdesthane, lavabo ve musalla taşı yenilenirken; cami bahçesine, orta refüje yarım ve tam daire aralıklı oturma grupları, çöp kovası...