03 / 05 / 2024

ordu hastane yatırımları

ordu hastane yatırımları

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler yaptığı açıklamada, 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin proje ihalesinin yapıldığını müjdeledi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

Ordu yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ordu yatırımları masaya yatırıldı.

Ordu'nun 2017 yatırımları için hazırlıklar tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Gürgentepe’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında hayata geçirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Akkuş'ta yatırımları hız kazandı!

ORDU’nun Akkuş İlçe Belediye Başkanı İsa Demirci, ilçede yürütülen kamu ve belediye yatırımlarının hız kazandığını söyledi.

AYB'den Ankara Etlik'te hastane yatırımlarına kredi desteği!

Türkiye ekonomisini desteklemeyi hedefleyen Avrupa Yatırım Bankası (AYB), Petkim Limanı ile Ankara Etlik’te hastane yatırımlarının dahil olduğu projelere ve KOBİ’lere 800 milyon euroluk kredi desteği verecek.

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

Ordu Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı.

Ulaşım yatırımları Ordu'ya en kısa sürede kazandırılmalı!

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı Ordu zirvesinde mevcut ve yavaşlamış yatırımların hızlandırılmasına karar verildiğini söyledi.

ordu hastane yatırımları Haberi

ordu hastane yatırımları

Ordu senelerdir hasretle beklediği şehir hastanesine kavuşuyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin proje ihalesinin yapıldığını ve en kısa zaman içerisinde temelinin atılarak inşaata başlanacağını müjdeledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Güler, AK Parti İl Başkanları toplantısına katılmak üzere gittiği Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüştü. Başkan Güler, görüşmelerden sonra yaptığı açıklamada “Başta Sayın Cumhurbaşkanımızla ve Sağlık Bakanımızla proje ihalesine çıkılan Şehir Hastanemizi görüştük. Sayın Cumhurbaşkanımız proje ile çok yakından ilgileniyor. İlimizin çok büyük ihtiyacını kökten çözmek için Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Sayın Sağlık Bakanımıza gösterdikleri candan destekleri ve gönül dolusu yardımları için Ordu halkı adına çok teşekkür ediyorum. Proje ihalesine çıkılan Ordu Şehir...