30 / 04 / 2024

ordu işkur nerede

ordu işkur nerede

AK Parti Ordu Milletvekili, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Katip Üyesi Fatih Han Ünal, Ordu Çalışma ve İş Kurumu’na (İŞKUR) yeni bina yapımı için arsa tahsis işlemlerinde son aşamaya gelindiğini söyledi...

İŞKUR, birçok ildeki huzurevlerine personel alımı yapacak! KPSS şartı yok!

İŞKUR, Türkiye’nin farklı illerinde istihdam etmek üzere huzurevlerinde çalışacak sağlık personeli ve işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR tarafından yapılan açıklamada, açık olan kadroların hasta bakım teknisyeni, hemşire ve temizlik personeli gibi kadrolar olduğu öğrenildi.

İŞKUR'dan iş arayanalara müjde! 8500 TL üzeri maaşla personel alınacak!

İŞKUR, hasta karşılama, teknisyenlik ve temizlik gibi pozisyonlarda çalışacak personele 14 ilde iş imkanı sunuyor. Başvurular için KPSS veya sınav şartı aranmazken, 8500 TL üzeri maaşlarla ilanlar yer alıyor.

İŞKUR resmen duyurdu! O kurum 10 kamu işçisi alacak! Başvurular yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın

İŞKUR, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin 10 kamu işçisi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular yarın başlıyor. İşte başvuru şartları ve gerekli evraklar... 

İŞKUR girişimciye 150 bin TL hibe desteği veriyor! İşte başvuru şartları...

İŞKUR kendi işini yapmak isteyen vatandaşlara hibe desteği verileceğini duyurdu. Peki, 150 TL hibe desteğinden kimler faydalanacak? İşte detaylar...

Mayıs ayında İŞKUR’a kayıtlı işsiz sayısı 2,6 milyon oldu!

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), 2023 yılı mayıs ayı Aylık İstatistik Bülteni verilerini yayımladı. Verilere bakıldığında mayıs ayında İŞKUR’a kayıtlı işsiz sayısının 2,6 milyona ulaştığı görüldü.

Harıl harıl iş arayanlara dikkat! 12 bin TL maaşla personeller aranıyor! Başvurular İŞKUR'dan!

Türkiye İş Kurumu, iş arayan kişilerin ilk tercih yeridir. Yayınlanan pek çok iş ilanı ile İŞKUR, iş arayan pek vatandaşın yardımına koşuyor. İşte yeni iş ilanlarına dair detaylar!

18-45 yaş arası iş arayanlara müjde! İŞKUR'dan 81 ilde istihdam fırsatı

İŞKUR, Türkiye'nin 81 şehrinde kamu ve özel sektöre personel alımlarının sürdüğünü ilan etti. İş arayanların ilk başvuru yaptığı ve Türkiye'de istihdam edilmek isteyen vatandaşlara aracılık yapan İŞKUR için farklı pozisyonlarda iş olanakları sunulacak.

İŞKUR'dan 18 yaş üzeri gençlere istihdam müjdesi: Şehir Hastanelerine personel alımları başladı!

İş arayanlara İŞKUR'dan büyük fırsat! Türkiye genelinde 81 ilde, 18 yaş üzeri kişiler için kamuya işe alım yapılacak. İŞKUR, sağlık sektöründe çalışmak isteyenlere müjde vererek, Şehir Hastanelerine personel alımlarının başladığını duyurdu.

İş arayanlara büyük fırsat! İŞKUR üzerinden o kuruma 163 personel alınacak! İşte alım yapılacak kadrolar!

İŞKUR iş arayanlara müjdeli bir haber verdi. O kurum 163 personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar da açıklandı. İşte detaylar!

En az ilkokul mezunu bekçi alınacak! İŞKUR duyurdu! Şartlar tek tek açıklandı! Hemen başvurun!

İŞKUR 2023 bekçi alımı ilanlarını açıklamaya başladı. En az ilkokul mezunu bekçi alımı yapacağını açıklayan kurum, bekçi olmak isteyenlere müjdeyi verdi. İşte İŞKUR 2023 bekçi alımı ile ilgili detaylar...

KPSS'den 70 puan alanlar İl Özel İdare'de çalışma fırsatı! Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak!

Türkiye İş Kurumu, İl Özel İdaresi için alım yapacağını duyurdu. İŞKUR tarafından İl Özel İdaresi için yapılacak alımlar için başvuru şartları da paylaşıldı. Gerekli şartların sağlanması durumunda istihdam edilmek üzere personeller alınacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü İŞKUR kura çekilişi ne zaman? Hangi ilde kuralar hangi gün çekilecek? Aman kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 3 bin personel alımı kapsamında kura tarihleri merak ediliyor. Peki Karayolları Genel Müdürlüğü İŞKUR kura çekilişi ne zaman? Hangi ilde kuralar hangi gün çekilecek?

İşkur duyurdu! Kamu ve özel hastane personel alımı yapacak! Toplamda 1100 kişi alınıyor! Fırsatı sakın kaçırmayın!

İŞKUR tarafından Kamu ve özel hastane personel alımları yapacağını açıkladı. Özel ve kamu hastanelerine 44 meslek grubunda toplam 1.100 işçi alımı gerçekleştirilecek. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? 

ordu işkur nerede Haberi

ordu işkur nerede


AK Parti Ordu Milletvekili, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Katip Üyesi Fatih Han Ünal, Ordu Çalışma ve İş Kurumu’na (İŞKUR) yeni bina yapımı için arsa tahsis işlemlerinde son aşamaya gelindiğini söyledi.


Bahçelievler’de 3 katlı daire olarak yapılmış bir binada hizmet veren Ordu İŞKUR’un mevcut haliyle çok yetersiz olduğunu ifade eden Milletvekili Fatih Han Ünal, yaptığı açıklamada, “İŞKUR son yıllarda büyük bir değişim gösterdi. Sadece iş arayanlara değil işverenlere yönelik önemli teşvikler ve projeler üretiliyor, engellilere yönelik çalışmalar yapılıyor, danışmanlık hizmetleri sunuluyor. Toplum Yararına Programlarla bir çok iş arayan vatandaşımıza belirli süreli iş imkanı sağlanıyor. Çalışma hayatına ilişkin başvuruları ve şikayetleri alıyor. Vatandaşlarımız kurumda hizmet alırken oturacak yer bulamıyorlar. Danışmanlık hizmetlerinden yeterince yararlanamıyorlar. Vatandaşlarımızın daha rahat, kolay hizmet alabileceği bir...