05 / 05 / 2024

Ordu Karacaömer ikinci Etap TOKİ başvuruları

Ordu Karacaömer ikinci Etap TOKİ başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ordu Merkez 2. ve 3 Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 6 adet konut satışa çıkıyor. Ordu Karacaömer 2. ve 3. Etap TOKİ konutları en düşük fiyatı 117 bin lira.

Karaca’dan 50. Kuruluş yıldönümüne özel dev kampanya! Eylül sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim!

Ev tekstili, küçük ev aletleri, sofra ve mutfak gibi çeşitli kategorilerde ürünler üreten Karaca, 50.yaşını kutluyor. Şirket, kuruluş yıldönümüne özel büyük bir indirim kampanyasını duyurdu.

Resmi Gazete'de yayımlandı! İkinci el sıfır araç fiyatlarını geçemeyecek

Sıfır ve ikinci el araç piyasasında son dakika gelişmesi... 2. el araçlar sıfır fiyatından yükseğe satılamayacak. Ticaret Bakanı Ömer Bolat internette satılan ikinci el araç fiyatının, sıfır fiyatını geçemeyeceğini açıklamıştı.

İnternette satılan ikinci el araç fiyatları, sıfır araç fiyatlarından yüksek olamayacak! Ticaret Bakanı resmen duyurdu!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, internet ortamında satışı yapılan ikinci el araç fiyatının sıfır araç fiyatını aşamayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Karaca’da 1 alana 1 bedava! Su bardağı 14.99 TL… 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Çeyiz ve mutfak alışverişinin vazgeçilmezi Karaca’da 1 alana 1 bedava kampanyası devam ediyor. Su bardağı 14.99 liraya satılırken ikinci bardak bedavaya geliyor. Peki kampanyada hangi ürünler var? İşte 14 Kasım 2022 fiyat listesi…

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kamyon garajında hayata geçirilen 311 dairelik projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat daha veriliyor.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Ordu Büyükşehir'in 2019 bütçesi 510 milyon TL!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda Ordu Büyükşehir ve 19 ilçe belediyesinin 2019 mali yılı bütçesi görüşüldü.

Ordu Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı!

Ordu’nun Altınordu ilçesinde inşa edilecek Karacaömer Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı. Proje, 9 blok 62 iş yerinden oluşuyor.

Ordu Kazancılar Caddesi'nde ikinci etap çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışmalarında ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Ordu Çavuşlar- Yemişli- Karacaömer yoluna asfalt!

Ordu’nun büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri, Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarından nasibini alıyor.

Ordu Büyükşehir'in 2017 bütçesi 405 milyon TL!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısının ikinci oturumunu gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçe belediyesinin 2017 mali yılı bütçelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Ordu Büyükşehir Belediyesinin bütçesi 405 milyon TL olarak kabul edildi.

Ordu teleferik hattında bakım çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. tarafından işletilen ve Ordu’nun simgelerinden biri olan teleferiğin “22 Bin 500 İşletim Saat Bakımı” kapsamında ikinci etap bakım çalışmalarına başlandı.

Ordu Teleferik hattında ikinci etap bakımları başlıyor!

Ordu’nun simgelerinden olan ve Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. tarafından işletilen teleferiğin “22 bin 500 İşletim Saat Bakımı” kapsamında ikinci etap bakım çalışmaları, 17 Ekim – 15 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılacak.

Ordu Karacaömer ikinci Etap TOKİ başvuruları Haberi

Ordu Karacaömer ikinci Etap TOKİ başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ordu Merkez 2. ve 3 Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 6 adet teslimli konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Ordu Merkez Karacaömer 2. ve 3. Etap Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecektir. Açık Satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 04 Ağustos – 30 Eylül 2014 tarihleri arasında anılan bankanın tüm Şubeleri tarafından kabul edilecek.


Ordu Karacaömer 2. ve 3. Etap TOKİ fiyatları!


TOKİ Ordu Karacaömer 2. ve 3. Etap fiyatları şöyle şekilleniyor;


119 metrekarelik 3+1 konutlar 117 bin lira ve 122 bin liradan satışa sunuluyor. 146 metrekarelik 3+1 konutlar ise 137 bin liradan satışa sunuluyor.


Ordu Karacaömer 2. ve 3. Etap taksitlerri 589 bin...