05 / 05 / 2024

Ordu kira

Ordu kira

Mart ayında metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 3.8 ile en fazla Yalova’da, kira konut değeri ise yüzde 2.5 ile Ordu’da arttı. Ordu kiraların en çok yükseldiği şehir oldu

Ordu'daki hasarlı konut için 11 bin lira kira yardımı talep edilecek!

Ordu'da meydana gelen depremden sonra yapılan saha taramasında, Korgan ilçesinde 6 mahallede 12 konut incelendi. Bunlardan 10'unun az, birinin de ağır hasarlı olduğu belirtildi.

Ata GYO'dan kira açıklaması!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli, Ordu, Giresun, Adana ve Kırklareli'de yer alan gayrimenkullerinin kira bedellerini belirledi ve kira süresini uzattı...

Ordu'da heyelandan etkilenen vatandaşlara kira yardımı!

Ordu Valisi Seddar Yavuz yaptığı açıklamada Aybastı ilçesinde heyelan riski nedeniyle evleri boşaltılacak vatandaşların kiralarının karşılanacağını, peşin olarak ödeme yapılacağını bildirdi.

Ordu'da konut ve kira fiyatları uçtu!

Ordu'da konut satış fiyatı ve konut kira fiyatları tavan yaptı. Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, konut fiyatlarının sürekli arttığını dile getirdi. 

Reysaş GYO 4 ildeki deposunun kira sözleşmesini 1 ay uzattı!

Reysaş GYO Düzce Merkez, Giresun Tirebolu, Ordu Ünye ve Samsun Terme'de bulunan depolarının kira sözleşmesini 1 ay uzattı.

Uğur Yüce: Ordu'da kiralık daire yok!

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Ordu ve çevresinde kiralık evler hakkında yorum yaptı. Yüce, Ordu'da kiralık dairelerin az olmasının kira bedellerini yükselttiğini söyledi.

Ordu Park AVM ile 130 milyon TL kira geliri!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, proje aşamasında olan Ordu Park AVM Projesi ile ilgili bilgi verdi. Yılmaz, projenin ihalesinin gerçekleştiğini söyledi.

Ordu Ünye Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye'de bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün 10 yıllık kira bedeli 6 milyon 770 bin 217 TL olarak belirlendi.

Ordu Belediyesi'nden 13.5 milyon TL'ye kiralık bina!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Altınordu'daki tek katlı restoran olacak binayı 25 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu binanın kira bedeli 13 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Ordu'da kiralar 6 ayda yüzde 35 arttı!

Havaalanının faaliyete geçmesi ve üniversitenin büyümesiyle birlikte Ordu genelinde kira ve arsa fiyatları tavan yaptı. Son 6 ayda kiralarda ortalama yüzde 35’lere varan artış oldu. Orta gelire hitap eden bölgelerde bile kiralar lüks evlerin fiyatına yetişti.

Konut fiyatları en çok Yalova ve Ordu'da arttı!

Mart ayında metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 3.8 ile en fazla Yalova’da, kira konut değeri ise yüzde 2.5 ile Ordu’da arttı. Ordu kiraların en çok yükseldiği şehir oldu

Ege-Koop AVM'de yatırımcılar 6 ay kira ödemeyecek

Ege-Koop, önümüzdeki Ekim ayında hizmete girecek alışveriş merkezinde işyeri açanlardan 6 ay boyunca kira almayacak

Le Jardin d´Oliviers Projesi kira kazandırıyor!

Arthur&Miller Real Estate, projeden daire alanlara hem tatil yaptırıyor hem kira getirisi sağlıyor

Ordu kira Haberi

Ordu kira

Mart ayında metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 3.8 ile en fazla Yalova’da, kira konut değeri ise yüzde 2.5 ile Ordu’da arttı


İş Bankası’nın desteğiyle Reidin tarafından hazırlanan Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi mart ayında şubata göre yüzde 1.9, geçen yılın mart ayına göre ise yüzde 25.6 artış gösterdi. Kiralık Konut Fiyat Endeksi ise mart ayında bir önceki aya göre yüzde 1.7, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 24.2 arttı. Metrekare başına konut kira değerlerinin yüzde 2.5 arttığı Ordu kiraların en çok yükseldiği şehir oldu


Habertürk



Haber Ordu Tribün Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


TÜİK Trabzon Bölge Müdürlüğü'nün, TÜİK veritabanından derlediği bilgilere göre; 2016 yılı Mart ayında Türkiye'de satılan konut sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1,0 oranında artarak 117 bin 205...