02 / 05 / 2024

Ordu Korgan hastane inşaatı

Ordu Korgan hastane inşaatı

Korgan'da, yüklenici firmaya yer teslimi yapılmasının ardından, yeni hastane binası inşaat çalışmaları başladı.

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Ordu Korgan Sanayi Sitesi'nin inşaatı tamamlandı! 

Ordu Korgan'daki projeler hakkında bilgi veren Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, inşaatı devam eden Korgan Sanayi Sitesi'nde çalışmaların tamamlandığını dile getirdi. 

Ordu'da 15 milyon TL'ye yapılan botanik bahçesi ne oldu?

Ordu’da belediyenin milyonlarca TL maliyetle inşa ettirdiği Botanik Bahçesi “Hastane yapılacak” diye söküldü.Fakat  şimdi ortada ne botanik bahçesi var ne de hastane.

Ordu'daki hasarlı konut için 11 bin lira kira yardımı talep edilecek!

Ordu'da meydana gelen depremden sonra yapılan saha taramasında, Korgan ilçesinde 6 mahallede 12 konut incelendi. Bunlardan 10'unun az, birinin de ağır hasarlı olduğu belirtildi.

Ordu'daki deprem binalarda hasara neden olmadı!

Ordu'nun Korgan ilçesi Belediye Başkanı Tuncay Kiraz yaptığı açıklamada riskli gördükleri binaları kontrol ettiklerini ve herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtti.

Ordu Korgan’da çok katlı konut tartışması!

Korgan Belediyesi’nde hazırlanan kat artışı ve okul alanının konut alanına dönüştürülmesi teklif edilen 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı, Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından kabul edilmedi. Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, komisyonun kararına tepki gösterdi…

Ordu Üniversitesi'ne yeni fakülte!

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa’da Ordu Üniversitesi bünyesinde fakülte açmak için harekete geçtiklerini belirtti. Hazineye geçen hastane binasının üniversiteye kazandırılması planlanıyor.

Ordu Korgan'a kültür merkezi geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Korgan için hazırlanan Kültür Merkezi Projesi’ne İlçe Belediyesi hizmet binası da dâhil edilerek fonksiyonel bir yapıyı daha ortaya çıkarmaya hazırlanıyor

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

Ordu Aybastı'ya 50 yataklı modern hastane geliyor!

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: "Ordu'da daha modern ve teknolojik binalarda sağlık hizmeti verilmesi hususunda yatırımlarımız hızla devam ediyor. Aybastı halkı için önemli bir hizmeti daha kısa zamanda tamamlayacağız" dedi.

Ordu Korgan-Tepealan yolu asfalta kavuştu!

Bölgenin en önemli grup yollarından biri olan ve siyasilerin vaat ettiği yatırımlar arasında yer alan Korgan-Tepealan yolu, Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları sonucu sıcak asfalta kavuştu.

Ordu'da arazi anlaşmazlığı kavgası!

Ordu'nun Korgan ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki kardeş arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Ordu Korgan'a yeni hastane geliyor!

Korgan'da, yüklenici firmaya yer teslimi yapılmasının ardından, yeni hastane binası inşaat çalışmaları başladı.

Ordu Korgan hastane inşaatı Haberi

Ordu Korgan hastane inşaatı

Korgan'da, yüklenici firmaya yer teslimi yapılmasının ardından, yeni hastane binası inşaat çalışmaları başladı. 


Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden alınan bilgilere göre hizmete girdiği 1998 yılında 30 yataklı olarak inşa edilen ve sağlık hizmeti sunmayı sürdüren Korgan Devlet Hastanesi yeni hizmet binası inşaat çalışmalarına hız verildi. Bölge halkına daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla TOKİ tarafından hazırlanan projenin yer tesliminin, 6 Ekim 2016'da yüklenici firmaya yapıldığı ifade edildi. 


YAKLAŞIK 13 MİLYON LİRAYA İNŞA EDİLECEK


İhale bedeli 13 milyon lira olan hastanenin yeni hizmet binası 38 yataklı olarak inşa edilecek. Yaklaşık 3 bin metrekare oturum alanına sahip olacak hizmet binası, üç blok olarak inşa edilecek. 10 polikliniğin bulunacağı hastanede acil sağlık hizmetleri için iki poliklinik yer alacak. 


ORDU'YA SAĞLIK ALANINDA YATIRIMLAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Başbakan Yardımcısı Numan...