07 / 05 / 2024

ordu kumru devlet hastanesi nerede

ordu kumru devlet hastanesi nerede

Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde faaliyet gösteren Kumru Devlet Hastanesi yenileniyor. Projesi tamamlanan "50 Yataklı Kumru Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binası İnşaatı" 2014 yılı yatırım programına alındı....

Ordu İlküvez Barajı'nın inşaatı tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) yaptığı açıklamada, Ordu'daki İlküvez Barajı inşaatının tamamlandığı belirtti.

Ordu Ulubey Devlet Hastanesi yılbaşında tamam!

Ordu Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını açıkladı.

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 17 milyarlık yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’ya yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Erdoğan "Ordu ilimize son 14 yılda 17 milyar TL devlet yatırımı yapıldı." dedi

Ordu Fatsa'da yeni İşkur binası yapılacak!

Ordu’nun en büyük ilçeleri sıralamasında ilk üçte yer alan Fatsa’ya yeni bir devlet yatırımı daha kazandırılıyor. İlçenin uzun süredir önemli ihtiyaçları arasında olan İŞKUR hizmet binası için önemli gelişmeler yaşanıyor.

Ordu Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 6 sorun TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Torun sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

Ordu Fatsa'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde çalıştığı inşaattan düşen bir işçi yaralandı. 36 yaşındaki Şenol K.,112 Acil ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ordu Ünye Devlet Hastanesi'nin arazisi satışta!

Ordu'daki Ünye Devlet Hastanesi arazisi TOKİ tarafından TURYAP aracılığıyla satışa çıkartıldı. İhale 11 Ağustos tarihinde saat 10.00'da gerçekleşecek.

Ordu Kumru'da altyapı çalışmaları başladı!

Çalışmalarına dur durak bilmeden devam eden, halkın yıllardır kanayan yarası yol ve su sorunlarına bir bir neşter vuran Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerde hizmet atağına devam ediyor.

Ordu Kumru'da yol çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Kumru ilçesinde yol çalışmaları kesintisiz sürüyor. Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, göreve geldikleri günden itibaren yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.

Ordu Kumru Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, 13 milyon ihale bedeli olan hastanemiz 50 yataklı olarak inşa ediliyor. Hastanemizin hali hazırda yüzde 95'i tamamlandı" dedi.

Ordu'ya iki yeni kent meydanı inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ve Kumru ilçelerine kent meydanı yapılması için çalışma başlattı. Kent meydanları kısa bir süre içerisinde projelendirilerek halkın hizmetine sunulacak.

ordu kumru devlet hastanesi nerede Haberi

ordu kumru devlet hastanesi nerede


Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde faaliyet gösteren Kumru Devlet Hastanesi yenileniyor.


Projesi tamamlanan "50 Yataklı Kumru Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binası İnşaatı" Sağlık Bakanlığı tarafından 2014 yılı yatırım programına alındı. Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Uzm. Dr. Hasan Öztürk yaptığı açıklamada, "Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak sunulan sağlık hizmetinin kalitesini artırmak için çaba sarf etmekteyiz. Planlamış olduğumuz çok sayıda projeyi birer birer hayata geçiriyoruz. Sağlık tesislerimizde teknolojik yatırımlardan, makine tesisatlarına ve fiziksel ortamların modernizasyonuna kadar, pek çok sayıda yatırım yaptık. Sağlık hizmetini sunarken, insan odaklı bir hizmet anlayışı içerisinde çalışıyoruz. Tüm bu projelerimizi hayata geçirirken 'önce insan' diyoruz. Sağlık tesislerimize derdine şifa aramak için gelen vatandaşlarımızdan, çocuğundan yaşlısına kadar, her türlü sağlık...