03 / 05 / 2024

Ordu Mesudiye Beykoz işbirliği

Ordu Mesudiye Beykoz işbirliği

Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği Başkanı Özkan Ayduğan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti. Özkan Ayduğan Mesudiye’yle yürütülen kardeş belediye çalışmaları dolayısıyla Başkan Çelikbilek ve ekibine teşekkür etti.

TOKİ Ordu Mesudiye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Mesudiye sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Mesudiye’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Mesudiye’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Mesudiye sosyal konut projesi

TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları bugün itibariyle başlıyor, projedeki konutlar için başvurular 14 Ağustos 2017- 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ordu Mesudiye'de Safranbolu Evleri örnek oldu!

Ordu'nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki binalar evler Safranbolu evleri örnek alınarak boyandı. Bin 600 nüfuslu Yeşilce Mahallesi, turistlerin ilgi odağı oldu.

Ordu Mesudiye'ye yeni yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Mesudiye ilçesinde 2017 yılının altyapı yatırımlarında final yılı olacağını ve yapılacak projelerle ilçenin ulaşım ve içme suyu sorununu büyük oranda çözeceklerini dile getirdi.

TOKİ Ordu Mesudiye başvuru dönemi tarihleri 2017!

TOKİ Ordu Mesudiye projesinde 3 adet daire açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Ordu Mesudiye başvuru dönemi tarihleri 2017...

TOKİ Ordu Mesudiye 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Ordu Mesudiye Belediye Projesi’nde yer alan 3 adet konuıt açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Ordu Mesudiye 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

Ordu Yeşil Yol Projesi'nde son durum!

Doğu Karadeniz yaylalarını birbirine bağlayacak olan Yeşil Yol Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan Kabadüz Çambaşı Yaylası ile Mesudiye Topçam Mahallesi arasındaki yaklaşık 20 km’lik yolun üstyapı ihalesini gerçekleştirdi.

Ordu Mesudiye TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları bugün başlıyor. Projede 3 adet standart konut açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

OSKİ'den Ordu Topçam'a yatırım atağı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Ordu ilinin dört bir köşesinde sürdürdüğü yatırım faaliyetlerine Mesudiye ilçesi Topçam Mahallesi’nde devam ediyor.

TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları bugün başladı!

TOKİ Ordu Mesudiye projesinde 3 adet daire açık satışa sunuluyor. TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları bugün başladı.

TOKİ Ordu Mesudiye son başvuru günü!

Toplu Konut Uygulaması projesinde stoklarda yer alan 3 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Ordu Mesudiye son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Ordu Mesudiye 2016 başvuru tarihi!

TOKİ'nin Ordu Mesudiye'de hayata geçirdiği proje kapsamında stoklarda yer alan 3 konut satışa sunulacak. İşte, TOKİ Ordu Mesudiye 2016 başvuru tarihi...

Ordu Alan-Üçyol-Karabayır yolu tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Mesudiye ilçesinde sıcak asfalt çalışmaları devam eden Alan-Üçyol-Karabayır grup yolunda incelemelerde bulundu.

Ordu Mesudiye Beykoz işbirliği Haberi

Ordu Mesudiye Beykoz işbirliği

Kalabalık bir heyetle Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret eden Ayduğan, Ordu’nun Mesudiye'yle başlatılan kardeş şehir çalışmaları, Mesudiye’ye yapılacak olan sosyal tesis, park ve çocuk oyun alanı dolayısıyla Başkan Yücel Çelikbilek’e teşekkürlerini iletti.


Beykoz’da kardeş şehir çalışmalarıyla hemşehriler arasında bağların güçlendiğini ifade eden Başkan Yücel Çelikbilek: “Anadolu’nun bir mozaiği olan ilçemizin yurt içi ve yurt dışında birçok şehir ile kardeş belediye hukuku bulunuyor. Kardeş şehir çalışmalarıyla hem kültür ve ananelerimizi yaşatan ve tanıtan çalışmalar yürütüyor, hem de belediyecilik alanında iş birliği yapıyoruz. Bu çalışmalar vesilesiyle hemşehrilerimiz arasında sağlanan huzur ve memnuniyet bizi de ziyadesiyle memnun ediyor.” dedi.


Karşılıklı iş birliğinin devamını dileyen Ayduğan, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyareti öncesinde Beykoz Belediye Meclisi’nde AK Parti ve CHP gruplarını da ziyaret ederek kardeş...