27 / 05 / 2024

ordu mezarlıkları

ordu mezarlıkları

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede bulunan toplam 4 bin 122 mezarlıkla, İstanbul, Ankara ve de İzmir gibi illeri geride bırakarak önemli bir hizmeti yerine getiriyor.

Bakan Özhaseki: 110 bin kişilik ordu ile 4 bin 133 köydeki tüm evleri yapıyoruz!

Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde 4 bin 133 köyde ev yaptıklarını belirterek 110 bin kişişil bir ordu ile çalıştıklarını belirtti.

Dedelerinizin ve ninelerinizin mezarlarına sahip çıkın! İBB başkasına satabilir!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, İBB Mezarlıklar Müdürlüğünün tapusu alınmamış mezarların satıldığı iddiasını gündeme getirdi. İşte Özonay'ın X sosyal medya hesabında yer verdiği o paylaşım...

İzmirli depremzedelerden kredi tepkisi!

İzmir’de 30 Ekim 2020'de yaşanan depremin ardından konutları yıkılan ve bir türlü sorunlarına çözüm bulamayan depremzedeler mezarlıklar müdürlüğüne gitti ve tepkilerini dile getirdi. 

Ordu Ünye'ye raylı sistem hattı geliyor!

Ordu Ünye'nin önemli yerlerinden biri olan Ünye Kalesi'ne raylı sistem hattı geliyor. Ünye Belediyesi'nin hazırladığı projeye  Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan onay geldi.

İstanbul'un toplanma alanları yeniden gündemde! AVM ve mezarlıklarda toplanılacak!

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı, 39 ilçede “Toplanma ve Geçici Barınma Alanı” belirleyerek kısa süre önce kamuoyu ile paylaşmıştı. Toplanma ve barınma alanları yerine belirlenen yeni alanlar içinde AVM’ler ve mezarlıklar var...

Silivri'de yeni mezarlıklar için kamulaştırma yapılmalı!

İBB Ekim ayı meclisinde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşanan mezarlık sorununu gündeme getirdi.

Ordu'daki deprem binalarda hasara neden olmadı!

Ordu'nun Korgan ilçesi Belediye Başkanı Tuncay Kiraz yaptığı açıklamada riskli gördükleri binaları kontrol ettiklerini ve herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtti.

İstanbul’un toplanma alanı mezarlık ve AVM'ler mi?

İBB 'Toplanma ve Geçici Barınma Alanları'nı açıkladı. Listede AVM'ler ve mezarlıklar da var. İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, "Kentin merkezinde mezarlıktan başka boş alan kalmadı" dedi...

İBB yer olmayan mezarlığa neden zam yaptı?

Geçen hafta içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi mezar yeri ve cenaze hizmeti ücretlerine zam yaptı. Aynı zamanda Zincirlikuyu gibi yer olmayan mezarlıkların ücretlerine de zam yapılması dikkat çekti...

İstanbul'da en pahalı mezar yeri 30 bin lira!

İstanbul'da Zincirlikuyu, Ulus, Aşiyan ve Abide-i Hürriyet gibi mezarlıklarında boş mezar yeri 30 bin liraya satılıyor.

Ordu Çevre Yolu'nda hazırlıklar tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, ilk etabının açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak Ordu Çevre Yolu'nda incelemeler yaptı.

Ordu Stadı'nın inşaatında son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, inşaatı devam eden yeni stadı hızlı şekilde hayata geçirmeyi ve sporseverlerin hizmetine sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 21 katrilyon lira yatırım yaptık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ordu Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, Türkiye'yi 16 yılda 3,5 kat büyütürken Ordu'ya 21 katrilyon lira yatırım yaptıklarını söyledi..

ordu mezarlıkları Haberi

ordu mezarlıkları

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını yürüten Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, Türkiye ortalamalarının çok üstünde bir mezarlık sayısıyla vatandaşlara hizmet veriyor. Başkan Enver Yılmaz, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, Türkiye’de en fazla mezar yerine sahip illerden biriyiz. 19 ilçede toplam 4 bin 122 mezarlıkla halkımıza hizmet veriyoruz” dedi.


“SADECE ALTINORDU İLÇESİNDE 408 MEZARLIK VAR”

Ordu’nun büyükşehir olması ile birlikte sorumluluk alanları da genişleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin mezarlık hizmetleri konusunda Türkiye de en fazla mezarlık yerine sahip belediyeler arasında yer aldığı belirtildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede bulunan toplam 4 bin 122 mezarlıkla, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illeri geride bırakarak önemli bir hizmeti yerine getiriyor.


En az sayıyla Gülyalı’da 50, en fazla sayıyla da Altınordu ilçesinde 408 mezar yeri ile vatandaşların...