19 / 05 / 2024

ordu öğretmenler sitesi davası

ordu öğretmenler sitesi davası

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz: Öğretmenler Sitesi, bugün Ordu’da kentsel dönüşüm gereği görülen en riskli binalardır. Bu sitedeki vatandaşlarımıza Bakanlık, gerekli uyarıları yapacaktır." dedi.

Tuzla Öğretmenler Sitesi 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Yayla Mahallesi 5791, 5792, 7720 ve 7721 parseller (Öğretmenler Sitesi ve Yakın Çevresi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Ordu Korgan Sanayi Sitesi'nin inşaatı tamamlandı! 

Ordu Korgan'daki projeler hakkında bilgi veren Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, inşaatı devam eden Korgan Sanayi Sitesi'nde çalışmaların tamamlandığını dile getirdi. 

Ordu Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'nde 62 iş yeri inşa edilecek!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 8 Ekim 2019 tarihinde yapılacak.

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 8 Ekim'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin lira olarak belirlendi. 

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'nde 62 iş yeri yapılacak!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından, Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 10 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 10 Eylül'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 62 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 17 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Eska Mühendislik Tuzla'yı dönüştürüyor!

Öğretmenler Sitesi projesiyle inşaat sektöründeki bilgi ve tecrübesini en iyi şekilde ispat eden Eska Mühendislik Tuzla'nın dönüşümle yenilenen yeni yüzüne projeleriyle katkı sağlıyor..

Ordu Aybastı'da 62 işyeri yapım işi ihalesi 5 Ekim'de!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 62 işyeri yapım işi ihalesi 5 Ekim'de gerçekleşecek..

Altınordu'ya yaşam merkezi ve sanayi sitesi yatırımı!

Ordu Altınordu Belediyesi tarafından temeli atılan Yaşlı Yaşam Merkezi ve Küçük Sanayi Sitesi projelerinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 2 dev proje ile şehrin nefes alması planlanıyor.

Ordu Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı!

Ordu’nun Altınordu ilçesinde inşa edilecek Karacaömer Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı. Proje, 9 blok 62 iş yerinden oluşuyor.

Ordu Aybastı'da 62 işyeri yapım ihalesi 18 Temmuz'da!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, tarafından 62 işyeri yapım ihalesi 18 Temmuz'da yapılacak..

ordu öğretmenler sitesi davası Haberi

ordu öğretmenler sitesi davası

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu gündemi ve hedefler konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, “Altınordu ilçemizde açılan, yürümekte olan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı’nın önderliğinde Danıştay’a açılan bir dava var. Burayla ilgili bilirkişi incelemelerini yaptı. Önümüzdeki zaman zarfında bu süreci takip edeceğiz. Bizim hızımızı da yavaşlatan bu dava açılmasaydı, biz hayli yol alacak ve inşaata başlamış olacaktık. Öğretmenler Sitesi’nin kentsel dönüşüme alınmasıyla ilgili karar Bakanlığa aitti. Benim bu süreçten sonra burayla ilgili bir talebim de olmayacak. Bizim amacımız, Otogar da dahil bu bölgedeki yapılacak işleri vatandaşlarla da görüşerek yerine getirmek. Altınordu ilçemizde stadyumun da içinde olduğu alanda birbiriyle bağlantılı işlerimiz var. Mevcut Yeni Çarşı’nın bu uygulamaya alınabilmesi için oradaki esnafımızın Altınordu Belediyesi’nin Yeni...