28 / 04 / 2024

Ordu okul

Ordu okul

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Ordu'ya okul yapılması için hibe edilen 10 milyon lira hazır olmasına rağmen, 32 derslikli lise için kentte arazi bulunamadığı bildirildi...

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

TOKİ Ordu'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Akkuş'ta hayata geçireceği 2 yeni okulun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ordu'ya okul ve pansiyon!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da okul ve pansiyon inşa edecek.

Ordu'da hayırsever iş insanları 8 derslikli okul yaptıracak!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde hayırsever iş insanları Altaş ailesi tarafından anaokulu inşa ettirecek. 

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Ordu'ya 24 derslikli okul!

Yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da 24 derslikli okul inşa edecek.

Ordu’daki şiddetli fırtınada 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binası hasar gördü!

Ordu Valiliği yaptığı açıklamada şiddetli fırtına nedeniyle 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binasının çatısı ve cephe mantolamalarının hasar gördüğünü belirtti.

Ordu'daki fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası hasar gördü! 

Ordu'da dün akşam başlayan, bugün de etkisini sürdüren fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası zarar gördü. Binaların çatı ve dış mantolamalarının hasar gördüğü belirtildi...

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Ordu Yenipınar'a 18 derslikli okul inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Yenipınar’a 18 derslikli bir okul yapılacağı müjdesini verdi...

Gülben Ergen, Ordu Fatsa'da anaokulu açıyor!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, okul öncesi eğitimin yaygınlaşması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaptırdığı anaokulunu 5 Kasım Cumartesi günü açacak.

Murat Hazinedar annesi adına Ordu'da okul açıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırmayı planladığı ortaokulu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte açacak

Ordu okul Haberi

Ordu okul

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, oda binasında düzenlediği basın toplantısında, atölyeleri ile yapılması planlanan endüstri meslek lisesinin yapımı için 12 bin metrekarelik bir alana ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "10 milyon lira gibi ciddi bir yatırım Ordu'ya kazandırılacak ancak istenilen yerin bulunamaması nedeniyle 32 derslikli okulun inşaatına bir türlü başlayamıyoruz" dedi. 


Ordu'ya okul için hibe edilen 10 milyon liranın arazi bulunamaması durumunda geri gitme riski olduğunu dile getiren Şahin, şöyle konuştu:


"Yaklaşık 8 ay önce protokollerin imzalanmasının hemen ardından daha önce okul yeri olarak belirlenen organize sanayi bölgesindeki arazi üzerinde okulun yapılması konusunda çalışmalara başlanmıştı. Ne yazık ki bölgedeki sanayicilerin itirazı nedeniyle organize sanayi müteşebbis heyeti buraya okul yapılmaması için oy çokluğuyla bir karar aldı. Böylelikle organize sanayi bölgesinde okul...