03 / 05 / 2024

ordu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi

ordu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Ordu Karapınar Katı Atık Tesisi yenilendi!

Ordu'nun Karapınar Mahallesi’nde bulunan Katı Atık Ayrıştırma ve Gruplama Tesisi, yapılan yenileme çalışmalarının ardından günümüz teknolojisine uygun hale geldi.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Ordu'ya 4 yeni atıksu arıtma tesisi!

İçme suyu ve altyapı yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, projelerine çevresel üstyapı çalışmalarını da katarak Ordu’ya 4 adet paket atık su arıtma tesisi kazandırıyor.

Ordu Büyükşehir hafriyat toprağını yeniden değerlendiriyor!

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Ordu’da inşaat faaliyetleri sonucu ortaya çıkan hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından geri dönüşüme tabi tutularak farklı rehabilitasyon projelerinde değerlendiriliyor.

Ünye'de Katı Atık Arıtma Tesisi projesi protesto edildi!

Ordu'nun Ünye ilçesinde toplanan bir grup, yapılacak olan Katı Atık Arıtma Tesisi'ni protesto etti. Basın açıklamasının ardından grup, olaysız şekilde alandan ayrıldı.

Ordu Gülyalı'ya paket atık su arıtma tesisi yapılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı çevre için yatırım çalışmalarına devam ediyor. Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Gülyalı'da paket atık su arıtma tesisi projesinin yatırım çalışmalarına başladı.

Ordu Havalimanı taş ocağı, katı atık depolama tesisi olacak!

Çöp sorununa büyük ölçüde neşter vuran Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu-Giresun Havalimanı taş ocağını, katı atık depolama tesisi olarak kullanmaya hazırlanıyor.

Giresun Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisi mühürlenecek!

Yapımı tamamlanan Giresun’un Görele ilçesi Çavuşlu Beldesi sınırları içerisindeki Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisi’nin Ordu Bölge İdare Mahkemesi’nin kararıyla mühürleneceği bildirildi.

Karasu atık su arıtma tesisinin temeli yarın atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, "İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL'lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi'nin temelini atıyoruz" dedi.

Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temeli yarın atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temeli atılıyor. Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 11 milyon TL’lik yatırımla hayata geçireceğimiz Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temelini yarın atıyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Burhanettin Kocamaz: Mersin atık su arıtma tesisiyle turizm hareketlenecek!

Burhannetin Kocamaz Bozyazı'da incelemelerde bulundu. Kocamaz, Bozyazı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen atık su arıtma tesisinin inşaatının büyük oranda tamamlandığını belirterek, "Bundan böyle Bozyazı'da deniz turizmi hareketlenecektir" dedi.

Karasu atık su arıtma tesisinin temeli 20 Temmuz'da atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu. "İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL'lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi'nin temelini atıyoruz" dedi.

Migros Entegre Atık Yönetim Planı oluşturacak!

Sürdürülebilir enerji kaynağı olarak elektrik ve ısı enerjisine dönüşebilen biogaz ve kompost üretimini seçen firma, 14 bin 160 ton organik atık ile 1 milyon 416 bin metreküp biogaz elde etti...

ordu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi Haberi

ordu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

GÜLYALI İLÇESİNDE KANALİZASYON ATIKLARI ARITILIYOR

Türkiye ve Avrupa’da ilk kez deniz üzerine inşa edilen Ordu Giresun Havalimanının bulunduğu Gülyalı ilçesinde OSKİ’nin altyapı yatırımlarıyla birlikte, ihtiyaç duyulan üstyapı çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Bir süre önce OSKİ tarafından yapımına başlanılan Paket Atık Su Arıtma Tesisi, hızlı bir şekilde tamamlanarak hizmete açıldı. Arıtımı yapılmadan yüzeysel sulara karışan ve çevreye rahatsızlık vererek halk sağlığını tehdit eden kanalizasyon atıkları, Paket Atık Su Arıtma Tesisi ile doğaya geri kazandırılacak. İlk aşamada 2 bin kişiye hizmet verecek şekilde planlanan tesisin, Gülyalı ilçesinin gelecek yıllarda olası nüfus artışı durumunda kapasitesi artırılabilecek. Projeyle birlikte Gülyalı...