17 / 05 / 2024

Ordu Perşembe çöplük ne olacak

Ordu Perşembe çöplük ne olacak

Ordu'nun Perşembe ilçesinde 30 yıldır çöplük olarak kullanılan alan, paraşüt tutkunları için piste dönüştürülecek. Kabak Tepe'de bulunan çöplük temizlenerek, yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı haline getirilmesi amaçlanıyor.

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

TOKİ Ordu Perşembe 2023 kuraları bugün çekiliyor!

İnşaat çalışmalarına geçtiğimiz yıl başlanan Ordu Perşembe 2.Etap Düz Mahalle TOKİ Evleri'nin kuraları bugün çekilecek. İşte detaylar...

Migros Sanal Market'te Taze Perşembe kampanyası! Sepet dolduracak fırsat: Kırmızı ve tavuk eti, peynir yumurta indirimi

Migros Sanal Market'te Taze Perşembe kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında pek çok ürün yer aldı. Kampanya kapsamında 26 adet ürün indirime dahil edildi. İşte Migros'ta indirimli ürünlerin fiyat listesi...

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günü olan 10 Ağustos günü yakından takip ediliyor. Dolar kuru güne yükselişle başlarken altın fiyatları kısmi olarak yükselmeye devam ediyor. 10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları.

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, 1 Haziran Perşembe günü A101'de satışa çıkıyor; Hemen uygun fiyatına bakın

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, A101'de satışa çıkıyor.  1 Haziran Perşembe günü A101 marketlerinde satılacak olan VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Hemen bakın!

Migros'tan taze perşembe kampanyası! İndirimler peş peşe açıklandı! Kırmızı et, kaşar peyniri dip yaptı!

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini "Migros Sanal Market'te Taze Perşembe" kampanyasıyla duyuruldu. İşte kampanya detayları...

A101'den görülmemiş indirim; Bu listede yok yok! İşte 18 Mayıs Perşembe A101 indirimli aktüel ürünler kataloğu

A101 yaptığı haftalık indirimlerle müşterilerine önemli fırsatlar sunuyor. Yayımlanan 18 Mayıs Perşembe A101 indirimli aktüel ürünler kataloğunda yine birbirinden farklı indirimli ürünler yer alıyor. İşte A101 18 Mayıs Perşembe indirimli aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünler ve fiyatları....

Altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Bilezik borcu olanlar yandı! 11 Mayıs Perşembe altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları bugün rekor üstüne rekor kırdı. Ons altın bugün 2027 doları test edeken gram altın 1474 TL oldu. Gram altının fırlaması ile altın bilezik fiyatları resmen uçtu.  Bilezik borcu olanlar yandı! 11 Mayıs Perşembe altın bilezik fiyatları.

Migros sanal markette taze perşembe rüzgarı! Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü!

Migros Market sanal markette taze perşembe kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü. İşte indirimli diğer ürünler ve fiyatı...

Migros'ta taze perşembe kampanyası! Tereyağı, kırmızı et, sebze ve meyveye dev indirim!

Migros Market Sanal Markete özel Taze Perşembe kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Tereyağı, kırmızı et, sebze ve meyve gibi ürünlere dev indirim yapıldı.

Akaryakıt alacaklar şaşkın! Hemen Bakın! İşte 20 Nisan Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı geldi? Motorindeki son durum ne? LPG’ye zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte 20 Nisan Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 5 Ocak Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarında meydana gelen her gelişme, araç sahipleri tarafından büyük bir merakla araştırılmaktadır. İşte 5 Ocak Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Ordu Perşembe çöplük ne olacak Haberi

Ordu Perşembe çöplük ne olacak

Ordu'nun Perşembe ilçesinde 30 yıldır çöplük olarak kullanılan alan, paraşüt tutkunları için piste dönüştürülecek.


"Sakin Şehir (cittaslow)" unvanına sahip Perşembe'de turizm alanlarının yaygınlaştırılması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçe merkezinden yaklaşık 400 metre yükseklikteki Kabak Tepe'de bulunan çöplük temizlenerek, yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı haline getirilmesi amaçlanıyor.


Paraşüt pisti ile mesire alanı projesinin hazırlandığı saha için yaklaşık 15 gün sonra ilk kazma vurulacak. 30 yıllık çöplüğün ortadan kalkacağı Kabak Tepe'deki paraşüt pisti ve mesire alanının ağustosta tamamlanması planlanıyor.


Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Perşembe'nin doğal güzelliği ve turistik alanları ile turizme açık olduğunu söyledi.


Kent merkezinin denizle birleştiği manzaraya sahip Kabak Tepe'nin, seyir terası için uygun nokta olduğunu anlatan Bahtiyar, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Buraya 30 yıldır çöp dökülüyor. Belediye başkanı...