14 / 05 / 2024

ordu rıhtım proje yarışması

ordu rıhtım proje yarışması

Altınordu ilçesinde bulunan rıhtım alanı için proje yarışması açan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yarışmaya katılan ve profesyonel olarak hazırlanmış 6 projeyi kendi web sayfasında düzenlediği anketle halkın beğenisine sundu.

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu! 

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Rümeysa Sena, Şeyda Memiş ve Şeyma Memiş  ortaklığında kuruldu.

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Köm ve Emre Kesgin ortaklığında kuruldu.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 11 milyon 528 bin 989 TL sermaye bedeli ile Tuquoise Investments II B.V tarafından kuruldu.

Antalya Serbest Bölgesi'ne 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi!

Antalya Serbest Bölgesi, hayata geçirilmesi planlanan 14 milyon dolarlık yeni rıhtım düzenlemesi projesinde müteahhitlere teklif verildi.

Ersel Yatırım Proje ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ersel Yatırım Proje ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Bayraktar ve Erkan Şahin tarafından kuruldu. 

Chistopher Lloyd California'daki rıhtım evini 2,95 milyon dolara satıyor!

Başrolünü Michael J Foxx ile oynadığı ve Dr. Emmett Brown karakteri ile bilinen Chistopher Lloyd California’da 1,5 yıl önce 2.2 milyon dolara satın aldığı küçük rıhtım evini satışa çıkardı.

ordu rıhtım proje yarışması Haberi

ordu rıhtım proje yarışması


Altınordu ilçesinde bulunan rıhtım alanı için proje yarışması açan Ordu Büyükşehir Belediyesi,  yarışmaya katılan ve profesyonel olarak hazırlanmış 6 projeyi kendi web sayfasında düzenlediği anketle halkın beğenisine sundu.

TOPLAM 6 PROJE

Altınordu liman sahasının halka açılması ve bu bölgenin turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar çerçevesinde, Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Altınordu Limanı için yarışma süreci devam ediyor. Son başvuru tarihi itibariyle kısa bir süre önce 6 adet projeyi değerlendirmeye alan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu projeleri şimdi halkın beğenisine sundu.



Vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sayfası olan www.ordu.bel.tr adresinden gerçekleştirilecek olan anketle oy kullanarak, uygulanacak olan projenin belirlenmesinde etkin rol üstlenecekler. Birinci olan projeyi uygunluk koşulları doğrultusunda hayata geçirecek olan Büyükşehir Belediyesi, kurumsal logosunun belirlenmesinde izlediği anket yolunu bu...