09 / 05 / 2024

ordu son deprem

ordu son deprem

Ordu'nun Korgan ilçesi Belediye Başkanı Tuncay Kiraz yaptığı açıklamada riskli gördükleri binaları kontrol ettiklerini ve herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtti.

Megakent İstanbul'a son dakika deprem uyarısı: Hızlanan fay deprem riskini artırıyor! 

Prof. Dr. Osman Bektaş, megakent İstanbul'a son dakika deprem uyarısında bulundu. Beltaş, hızlanan fay hareketini işaret ederek, deprem tehlikesinin arttığını dile getirdi. 

SON DAKİKA Deprem oldu! Malatya'da korkutan deprem !

Son dakika gelen bilgilere göre, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 08.35'te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA DEPREMLER: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu? 23 Ağustos 2023!

Son dakika deprem açıklamaları ve AFAD ile Kandilli Rasathanesi tarafından sağlanan deprem listesi vatandaşlarca merak ediliyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 23 Ağustos 2023 son depremler!

Deprem uzmanından çarpıcı son dakika uyarısı! İstanbul'da bu 5 ilçe boşaltılmalı! İşte o ilçeler...

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı son dakika açıklamalarında bulundu. Moriwaki, İstanbul'da boşaltılması gereken ilçeleri de tek tek açıkladı. İşte o ilçeler...

DEPREM: Son dakika az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika depremlerini yayınlamaya devam ediyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

Son dakika: Kayseri'de korkutan deprem! Az önce 4.7 büyüklüğünde deprem oldu!

Son Dakika Deprem oldu: Kayseri'nin Sarız ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD duyurdu Kayseri'de deprem oldu.

Son Dakika Muğla Marmaris'te korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. Muğla'nın Marmaris ilçesinde deprem oldu. Saat 18:45'te gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Son 1 saatte peş peşe 6 deprem oldu! Son dakika deprem mi oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu?

Türkiye'nin farklı bölgelerinde son bir saat içerisinde ardı ardına 6 deprem meydana geldi. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! Deprem oldu! Kahramanmaraş'ta deprem! Az önce nerede deprem oldu?

Son dakika gelen bilgilere göre Kahramanmaraş'ta deprem oldu. Kahramanmaraş'ta saat 16.54'te 4,1 şiddetinde deprem meydana geldi. İşte Son dakika deprem listesi...

Son dakika: Peşe peşe deprem! 2 dakika arayla 2 deprem oldu! 

Son dakika AFAD tarafından açıklanan bilgiye göre Ege Denizi'nde Kuşadası Körfezi'nde 10.57'de 3.9 ve 10.59'da ise 3,5 büyüklüğünde peş peşe 2 deprem meydana geldi.

SON DAKİKA! İzmir Körfezi’nde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan son dakika bilgilerine göre, İzmir Körfezi’nde deprem meydana geldi. Ege Denizi’nde yaşanan deprem, saat 1.25’te, yerin 7.03 km derinliğinde ve 3,3 şiddetinde yaşandı.

SON DAKİKA: 1 saatte peş peşe 5 deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu?

Son dakika, son bir saat içinde peş peşe 5 deprem meydana geldi. Peki, Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu? İşte ayrıntılar...

Son Dakika! Yine deprem oldu!

Son dakika, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre Kahramanmaraş'ta 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. İşte depreme ilişkin son dakika detayları...

ordu son deprem Haberi

ordu son deprem

Ordu'nun Korgan ilçesi Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, ilçede dün gece yaşanan 4 büyüklüğündeki depremden sonra riskli gördükleri binaları kontrol ettiklerini ve herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Kiraz, gazetecilere yaptığı açıklamada, deprem nedeniyle ilçede can ya da mal kaybı yaşanmadığını söyledi.

Vatandaşların bir süre panik yaşadığını belirten Kiraz, "4 büyüklüğündeki depremin hissedilişi 6'lardaydı. İstanbul'da 1999 depremini yaşayan birisi olarak, şiddetli uğultu, gürültü oluştuğu için ben de biraz panik yaşadım. Ama hamdolsun Allah'a ki can ve mal kaybı yok." diye konuştu.

Kiraz, binalarda da herhangi bir sıkıntı olmadığını belirterek, "Riskli gördüğümüz binaları kontrol ettirdik ve herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Bugün de AFAD ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri gelecek ve binaları kontrol edecekler." şeklinde konuştu.

İlçeye bağlı mahallelerin muhtarlarıyla da görüştüğünü dile...