27 / 04 / 2024

Ordu Stadında son durum ne

Ordu Stadında son durum ne

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, inşaatı devam eden yeni stadı hızlı şekilde hayata geçirmeyi ve sporseverlerin hizmetine sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Yeni Ordu Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanılan 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat çalışmaları tamamlandı.

Çotanak Stadı'nda son rötuşlar!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı inşaatında sona gelindi

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

Ordu Stadı yeni sezonda hizmete girecek!

Temmuz 2017’de atılan Yeni Ordu Stadı'nda çalışmalar devam ediyor. Yetkililer, stadın 2019-2020 sezonunda hizmete gireceğini açıkladı.

Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi!

Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi.

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Eryaman Stadı'nda son durum!

Eryaman Stadı'nın Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maça kadar bitirilmesine çalışılıyor. 22 bin kapasiteli stadın tribünlerinin büyük bir bölümü ise kapatıldı. 

Yeni Ordu Stadı'nda çalışmalar sürüyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, yapımı devam eden Yeni Ordu Stadı'na ilişkin, "Şu ana kadar 150 milyon lira harcandı. İnşallah diğer ikmal inşaatı ile birlikte eksikler tamamlanacak. Stat, sporun ve sporcuların hizmetine sunulacak." diye açıklama yaptı. 

Yeni Ordu Stadı'nda çim serme işlemi tamam!

Yeni Ordu Stadı'nın çim serme işlemi sona erdi. Ordu Valisi Yavuz, "15 ay gibi kısa sürede yaklaşık 150 milyon liralık, 20 bin seyirci kapasiteli bir stadı bitirebilmek, gelişmiş teknolojiyi ve aynı zamanda bu konudaki uzmanlığımızı gösteriyor" dedi...

Yeni Ordu Stadı'nın çimleri seriliyor!

Ordu'da Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapılan 20 bin seyirci kapasiteli Yeni Ordu Stadı'nda çim serme işlemine başlanıldı...

Yeni Ordu Stadı Ocak 2019'da açılacak!

Temeli 2017 yılında atılan Yeni Ordu Stadı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Rulo çimlerinin serilecek stadın 2019 yılının Ocak ayında açılması planlanıyor.

Ordu Stadında son durum ne Haberi

Ordu Stadında son durum ne

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, inşaatı devam eden yeni stadyumu hayata geçirmeyi ve sporseverlerin hizmetine sunmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Başkan Tekintaş, makamında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Altınordu ilçesi Durugöl Mahallesi'ne yapılan yeni stadın ana gövdesinin tamamlandığını, çimlerinin serildiğini söyledi.

Stadın iç kısmında koltuk, VIP düzeni ve localar gibi belli alanlarda çalışmaların sürdürülmesi gerektiğini dile getiren Tekintaş, "Buna çevre düzeni de dahil olmak üzere ikinci bir ihaleye ihtiyaç var. Bunların tamamı ikinci bir ihale ile yapılıp ek bütçeyle tamamlanması gereken işler." dedi.

Tekintaş, bununla ilgili taleplerin iletildiğini dile getirerek, "Bizim hızlı bir şekilde kaynak teminini 2019 için gerçekleştirmemiz ve hızla da bu ihaleyi yapmamız gerekiyor. Buna da tamamlama ihalesi diyoruz. Tamamlama...