08 / 05 / 2024

ordu stadyum projeleri

ordu stadyum projeleri

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 22 bin kişilik olarak yapılması planlanan stadyum projesinin haziran ayında hayata geçirilebileceklerini söyledi.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Ordu'daki Ters Ev'e yoğun ilgi!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan Ters Ev Ordu'nun cazibe merkezlerinden biri olacak.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Türkiye'nin yeni stadyum projeleri kaça mal oldu?

İzmir Dokuz Eylül Gazetesi'nin yazarı Murat Atilla, yeni yapılan statlara ilişkin yazı kaleme aldı. İşte Atilla'nın yazısı...

Ordu'ya 20 bin kişilik stadyum geliyor!

"Stadyumlar sadece iki haftada bir futbol oynanan yer değildir" diyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 20 bin kişilik stadyumu Ordu’ya kazandıracaklarını açıkladı.

Ordu Gölköy'e yeni yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Gölköy'deki yatırımların planlandığı gibi ilerlediğini ve 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Ordu projeleri insansız hava araçlarıyla takip ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, büyük ölçekli projelerindeki ilerlemeleri insansız hava araçlarıyla (İHA) takip ediyor.

Ordu'ya iki yeni gölet inşa edilecek!

Ordu’da su depolama kapasitesinin arttırılması, büyük sulama projeleri dışında kalan kırsal kesimlerde kısa sürede sulu tarıma geçilmesi ve yöreye içme suyu sağlanması amacıyla planlama ve projeleri bitirilip ihale aşamasına getirilen 5 göletin yanı sıra 2 adet yeni göletin planlamasına başlandı.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları yıl sonunda tamamlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan Ordu’nun köklü sorunlarına kalıcı çözümler üretirken diğer taraftan da kenti güzelleştiren projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

10 yılda 18 yeni stadyum inşa edildi!

Stadyum projeleri ile öne çıkan Türkiye, 2007 yılından bu tarafa 18 yeni stadyum inşa ederken, Avrupa'nın bu süreçte en fazla stadyum inşa eden ülkesi oldu.

ordu stadyum projeleri Haberi

ordu stadyum projeleri

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, küme düşen Orduspor ile ilgili açıklamalar yaptı. Yılmaz, bu sezon Orduspor'a 1 milyon 600 bin lira yardım yaptığını belirterek, paranın nereye gittiğinin belli olmadığını söyledi. Enver Yılmaz, Orduspor'un borcunun 100 milyon lira olduğunu ifade ederek, Orduspor'un bu borcunu şehrin çeviremeyeceğini söyledi. Yılmaz, sezon başında Orduspor Kulüp Başkanı ve şehrin ileri gelenlerine Orduspor'un borcunun kapatılamayacağını ifade ettiğini belirtti. 


STADYUM DURUGÖL'E YAPILACAK

Başkan Enver Yılmaz Durugöl'e stadyum yapılmasıyla ilgili kararın kesinleştiğini ifade ederek, stadyum için 3 amatör saha ve Orduspor tesislerinin yıkılacağını ifade etti. Yılmaz, Orduspor tesislerinin yıkılmadan önce yeni tesisin Tumasuyu'na yapılacağını söyledi. 3'ü Turnasuyu'nda olmak üzere 7 amatör sahayı stadyumda önce amatör futbola kazandıracaklarını dile getiren Yılmaz, Ordu'da amatör kulüplere malzeme yardımına da devam edeceklerini...