01 / 05 / 2024

ordu su sorunu nasıl çözülecek

ordu su sorunu nasıl çözülecek

OSKİ Genel Müdürlüğü Ordu'nun en büyük sorunları arasında yer alan susuzluğu yatırım ve iyileştirme çalışmalarıyla çözmeyi planlıyor. Proje kapsamında toplamda 26 bin 793 metre isale hattı döşenecek.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Ordu İlküvez Barajı'nın inşaatı tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) yaptığı açıklamada, Ordu'daki İlküvez Barajı inşaatının tamamlandığı belirtti.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Yüksekova'nın su sorunu çözülüyor!

Yüksekova Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, Yüksekova'nın yeniden bir yapılanma ve değişim sürecine girdiğini söyledi.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Ordu Reşadiye'de altyapı sorunu çözüldü!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı, Reşadiye Caddesi’nde eskiyen alt yapı içme suyu ve asbest borularını yeniledi.

Ordu Kumbaşı Mahallesi'ne modern altyapı!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinde kangren hâline gelen yağmur suyu hattı sorunlarına bir bir çözüm getiriyor.

Altınordu Su Ürünleri Hali yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Altınordu Su Ürünleri Hali tadilat ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından modern görünümüne kavuştu.

Ordu'ya 189 milyonluk dev yatırım!

Ordu'nun 19 ilçesinin tamamında yatırım atağına geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, projelerini her geçen gün artırarak hayata geçirmeye devam ediyor.

Ordu'ya iki yeni gölet inşa edilecek!

Ordu’da su depolama kapasitesinin arttırılması, büyük sulama projeleri dışında kalan kırsal kesimlerde kısa sürede sulu tarıma geçilmesi ve yöreye içme suyu sağlanması amacıyla planlama ve projeleri bitirilip ihale aşamasına getirilen 5 göletin yanı sıra 2 adet yeni göletin planlamasına başlandı.

Ordu Cumhuriyet Meydanı'nın kamulaştırma sorunu çözüldü!

Fatsa ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nı daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla çalışmalara başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, meydandaki atıl binalarla ilgili kamulaştırma sorununu çözdü

Antalya Akseki'nin 35 yıllık su sorunu çözüldü!

Akseki Susuz Şahap Mahalle Muhtarı Kemal Ulaş, 100 yıllık su sorunlarını tarihe gömen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi. Türel, Susuz Şahap’ın adının artık Sulu Şahap olması gerektiğini söyledi.

Ordu'ya 90 milyon TL'lik yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında 19 ilçenin tamamına yapılacak içme suyu ve altyapı kanalizasyon yatırımlarının planlamasını hazırladı. OSKİ, 2017’de Ordu’ya 90 milyonluk yatırım yapacak.

ordu su sorunu nasıl çözülecek Haberi

ordu su sorunu nasıl çözülecek

Ordu'nun en büyük sorunları arasında yer alan susuzluğu, yapılan dev yatırımlar ve iyileştirme çalışmalarıyla en kısa sürede çözmeyi amaçlayan OSKİ Genel Müdürlüğü, Korgan ilçesinde yeni içme suyu kaynağı projesinin çalışmalarına başladı. 


Proje kapsamında toplamda 26 bin 793 metre olarak planlanan isale hattı, tamamlandığında kendi kapasitesiyle 20 bin kişinin su ihtiyacını karşılayacak. 


20 Bin Kişinin İhtiyacına Cevap Verecek 


Cılızlar Deresi mevkiine yeni bir su alma yapısı inşa edilerek biriktirilen suyun ulaşımı, Korgan ilçe merkezine isale hatlarıyla sağlanacak. 


Saniyede 40 litre su akışı temin edecek yeni içme suyu kaynağı, 20 bin kişinin su ihtiyacına cevap verecek. 


İsale Hattının 10 Bin Metresi Tamamlandı Zor arazi şartlarına rağmen çalışmalarını özveriyle sürdüren ekipler, toplamda 26 bin 793 metre olarak inşa edilmesi planlanan isale hattının 10 bin metresini tamamlarken, uzun...