14 / 05 / 2024

ordu teleferik nerede

ordu teleferik nerede

Ordu'da 530 metre yükseklikteki Boztepe'ye kent merkezinden ulaşımı kolaylaştırmak için 2.5 yıl önce yapılan teleferik, faaliyete geçtiği günden itibaren yaklaşık 1.8 milyon yolcu taşıyarak rekor kırdı....

Karadeniz’in en uzun teleferik projesi Ekim'de açılacak!

Ordu ve Samsun’daki teleferik projelerinden daha uzunu Trabzon'a inşa ediliyor. Karadeniz’in en uzun mesafeli teleferik projesinin Ekim ayında hizmete açılması planlanıyor.

Ordu teleferik hattında bakım çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. tarafından işletilen ve Ordu’nun simgelerinden biri olan teleferiğin “22 Bin 500 İşletim Saat Bakımı” kapsamında ikinci etap bakım çalışmalarına başlandı.

Ordu Teleferik hattında ikinci etap bakımları başlıyor!

Ordu’nun simgelerinden olan ve Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. tarafından işletilen teleferiğin “22 bin 500 İşletim Saat Bakımı” kapsamında ikinci etap bakım çalışmaları, 17 Ekim – 15 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılacak.

Ordu Boztepe'de çarpık yapılaşmanın önüne geçilmeli!

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Talat Köksal, en önemli mesire ve turizm alanı, teleferik ile her yıl on binlerce insanın ziyaret ettiği 500 metre yüksekliğindeki Boztepe'nin çarpık yapılaşmaya karşı korunması gerektiğini belirtti.

Ordu'ya 30 kilometrelik teleferik hattı kurulacak!

Ordu'da kurulacak 30 kilometrelik teleferik hattıyla, sahilden 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na çıkılabilecek. Ordu'da daha önce teleferik projesi 530 rakımlı Boztepe'ye yapılmıştı.

Ordu'da çivisiz mescit ibadete açıldı!

Ordu’ya yaz döneminde gelen yerli ve yabancı turistlerin Boztepe’de veya teleferik alt istasyonu civarında ibadet ihtiyacına cevap vermek amacıyla mescit inşa edildi. İşte mescidin özellikleri...

Ordu Mesudiye TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Ordu Mesudiye'de yer alan 2+1 ve 3+1 daireler kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Projede 332,63 TL taksitle ödeme yapabilmek mümkün. Peki Ordu Mesudiye TOKİ kura çekilişi nerede?

Ordu Mesudiye TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Ordu Mesudiye Konutları 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Projede yüzde 15 peşin ödemelerde, kalan bedel için 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. Peki Ordu Mesudiye TOKİ kura çekimi nerede?

Ordu'yu 'Yaylalara Teleferik' projesi gelişitirecek!

Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, Ordu yaylalarını birbirine bağlayacak olan "Yaylalara teleferik" projesinin Ordu'ya ekonomik anlamda getirileri olacağını belirterek, Ordu'nun artık teleferik kenti haline geleceğini söyledi.

TOKİ Ordu Mesudiye kura çekilişi nerede?

TOKİ Ordu Mesudiye Konutları için kura çekimi yarın yapılacak. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar satışa sunulacak. Peki TOKİ Ordu Mesudiye kura çekilişi nerede?

ORGİAD: DOKA' nın projesi Ordu'ya yapılmalı!

Ordu Genç İşadamları Derneği (ORGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kaymaz, "Ordu'nun turizm alanındaki geleceğinin bir ayağı eksik bırakılmamalıdır. Sahip olan teleferik ve yamaç paraşütü Ordu'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Ankapark'ta teleferik direkleri dikiliyor!

Ankapark teleferik direklerinin montajı, enerji dağıtım merkezi besleme hattı kazısı ve dinozor çadırlarında çalışmalar devam ediyor. Peki Ankapark nerede adresi nedir? Ankapark ne zaman açılacak? Ankapark açılış tarihi nedir?

Ordu'da ücretsiz teleferik kuyruk oluşturdu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile Regaip Kandili dolayısıyla kent merkezi ve Boztepe arasındaki teleferik hattını ücretsiz kullanıma sununca, hat önünde kuyruk oluştu.

ordu teleferik nerede Haberi

ordu teleferik nerede

Ordu Belediye Başkanı CHP'li Seyit Torun, 2.5 yıl önce 530 metre yükseklikteki Boztepe'ye kent merkezi ile ulaşımı kolaylaştırmak için 2 bin 350 metrelik mesafeye kurulan 21 kabinli teleferiğin kentin gelişmesine büyük katkı sağladığını söyledi. 9 milyon liraya mal olan teleferik istasyonu kurulduktan sonra kenti ziyaret eden ve kentte konaklayan turist sayısının önemli ölçüde arttığına dikkat çeken Başkan Torun, "Daha önceki yıllarda tur otobüsleri Karadeniz gezisine çıkıp Ordu'yu ziyaret ettikten sonra konaklamadan gidiyordu. Şimdi ise turlar Ordu'da konaklıyor, teleferikle Boztepe'ye çıkıyor, kentimizi geziyor. Teleferiğin turizme katkısı ortada" dedi.


Teleferiğin hizmete girdiği günden bu yana kullanım süresi açısından Avrupa'daki emsalleri içerisinde tarihi bir rekora imza attığını ileri süren Başkan Torun, "Bu zamana kadar teleferiğimiz 1 milyon 800 bin 30 kişi taşıyarak rekor...