15 / 05 / 2024

Ordu teleferik projesinde son durum

Ordu teleferik projesinde son durum

Ordu'da kurulacak 30 kilometrelik teleferik hattıyla, sahilden 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na çıkılabilecek. Ordu'da daha önce teleferik projesi 530 rakımlı Boztepe'ye yapılmıştı.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gürgentepe 2023 projesinin ihalesini 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Gürgentepe TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi! Tam 170 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi geldi. Sadece tek bir ilçeye tam 170 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

6 soruda TOKİ Ordu Sosyal Konut Projesi 2022! Ordu ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Ordu’da TOKİ 2022 kapsamında kaç konut inşa edilecek? Ordu'nun hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? TOKİ 2022 Ordu başvuru tarihi nedir, kimler başvurabilir?

TOKİ Ordu projesinde son dakika! O ilçeye tam 180 ucuz konut geliyor! İhalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle 180 yeni konut geliyor. 

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

TOKİ Ordu Aybastı 100 bin konut kura çekimi bugün!

TOKİ'nin Ordu Aybastı 2020 projesinde yer alan 86 adet konutun hak sahipleri bugün açıklanacak.

TOKİ Ordu Gölköy 100 bin konut kura çekimi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gölköy 2020 projesinde yer alan konutların hak sahipleri bugün belli olacak...

Sümela Manastırı teleferik projesinde son aşamaya gelindi!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan, Karadağ'ın eteğindeki sarp ve kayalık alana kurulu tarihi Sümela Manastırı'na kolay ulaşım sağlanması için kurulacak teleferik projesinde sona gelindi. Proje kapsamında, 3 istasyondan oluşan 2 bin 500 metrelik teleferik kurulacak...

Ordu'da şehrin silüetini bozan Belde Evler projesine, mahkeme devam dedi!

Ordu'da şehrin silüetini bozduğu gerekçesiyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yıkılmasını istediği Belde Evler projesinde son durum belli oldu. Mahkeme projeye devam edilmesi kararını verdi...

Ordu TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Altınordu 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Ordu'da Macera Parkı kuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Macera Parkı projesinde çalışmalar tamamlandı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, konu ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Hatay teleferik projesinde çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi, teleferik projesindeki çalışmaları hızlandırdı.

Ordu teleferik projesinde son durum Haberi

Ordu teleferik projesinde son durum

Ordu'da kurulacak 30 kilometrelik teleferik hattıyla, sahilden 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na çıkılabilecek. Teleferik projesinin bir benzeri 530 rakımlı Boztepe'ye yapılmıştı. 







AA




Haber Güneş Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Ordu'da sahilden yapılacak 30 kilometrelik teleferik ile Çambaşı Yaylası'na yaylasına çıkılacak. 


Karadeniz'in eşsiz güzelliklerine sahip yaylalarına teleferik ile çıkılacak. Ordu'da sahilden yaylalara uzanan teleferik hattı için fizibilite çalışmalarının başlandığı açıklandı. Yaklaşık 30 kilometrelik bir hat üzerine kurulması planlanan teleferik, uygun bir vadi üzerinden Ordu'dan Çambaşı Yaylası'na ulaşacak. Ordu - Giresun Havalimanı'nı da birleştirecek olan bu proje ile bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler, teleferik sayesinde, şehrin eşsiz manzarası eşliğinde 2 bin metre yüksekliğindeki yaylalara çıkmış...