17 / 05 / 2024

ordu toki devlet hastanesi inşaat yapım işi

ordu toki devlet hastanesi inşaat yapım işi

Ordu İli Gürgentepe İlçesi 20 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti.

Ordu Ulubey Devlet Hastanesi yılbaşında tamam!

Ordu Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını açıkladı.

Ordu TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Altınordu 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Ordu TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa edilen konutlar satışa çıkıyor.

Ordu TOKİ projesindeki 120 daire satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında yer alan TOKİ Ordu projesinde yer alan 120 daire satışa çıkıyor.

Ordu TOKİ Konutları'nın başvuru takvimi Mart'ta belli oluyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen 311 Konutluk Toplu Konut Projesi için başvuru takviminin Mart ayında belli olacağını söyledi.

Ordu TOKİ Konutları Şubat 2018'de tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında TOKİ’yle birlikte başlattığı 311 Konutluk Toplu Konut Projesi’nde fore kazık işlemleri tamamlanmak üzere. Hızla ilerleyen inşaatın 2018’in Şubat ayında bitirilmesi planlanıyor.

Ordu Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 6 sorun TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Torun sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

Ordu TOKİ Konutları için ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında TOKİ’yle birlikte yapacağı 311 konutluk toplu konut projesinde ilk kazma vuruldu.

Ordu Ünye Devlet Hastanesi'nin arazisi satışta!

Ordu'daki Ünye Devlet Hastanesi arazisi TOKİ tarafından TURYAP aracılığıyla satışa çıkartıldı. İhale 11 Ağustos tarihinde saat 10.00'da gerçekleşecek.

Ordu Kumru Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, 13 milyon ihale bedeli olan hastanemiz 50 yataklı olarak inşa ediliyor. Hastanemizin hali hazırda yüzde 95'i tamamlandı" dedi.

Ordu Fatsa Devlet Hastanesi açıldı!

300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesini ziyaret eden Taşçı'ya, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve yardımcıları Muharrem Aktepe, Fatih Erişmiş, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Ordu TOKİ Mesudiye Evleri başvuru dönemi!

Ordu TOKİ Mesudiye Evleri başvuru dönemi 22 Şubat 2016 tarihi itibariyle başlıyor. 120 aya kadar vade fırsatı sunan projede 688,69 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

ordu toki devlet hastanesi inşaat yapım işi Haberi

ordu toki devlet hastanesi inşaat yapım işi

Ordu İli Gürgentepe İlçesi 20 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.



İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


İlanın detayı için