05 / 05 / 2024

Ordu toki yatırımı

Ordu toki yatırımı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, hem ülkenin hem de şehirlerinin prestijini artıracak yatırımları MIPIM'da sergilediklerini söyledi. Yılmaz; fuara katılmadan önce projelerinin ilgililerle paylaşıldığını belirtti.

TOKİ son 13 yılda Ordu'ya 518 milyon TL yatırım yaptı!

Cumhuriyet tarihi boyunca literatürlerde 'Samsun ile Trabzon arasında sıkışmış bir kent' olarak tanımlanan, ekonomik ve sosyal yönden kalkınma hamlesini bir türlü yakalayamayan Ordu son 13 yılda aldığı hizmet ve yatırımlarla adeta ayağa kalktı.

TOKİ'den Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Ordu'da 70 milyon TL'lik yeni tesis yatırımı!

MDF üreticisi Çamsan Ordu, 70 milyon yatırım yaparak yeni tesis inşa edecek. Tesis, 2021'de hizmete girecek.

TOKİ 2019'da 16 milyar liralık yatırım yaptı!

TOKİ tarafından 2003-2019 yıllarında yaklaşık 160 milyar lira yatırımla 853 bin konut üretildi. 2019 yılında tüm projelere yaklaşık 16 milyar liralık yatırım yapıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 21 katrilyon lira yatırım yaptık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ordu Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, Türkiye'yi 16 yılda 3,5 kat büyütürken Ordu'ya 21 katrilyon lira yatırım yaptıklarını söyledi..

TOKİ'den Aydın'a 256.5 milyon liralık yatırım!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ'nin Aydın'a 15 yılda toplam 256 milyon 500 bin liralık yatırım yaptığını açıkladı.

TOKİ'den Van'a 3 milyar 800 milyon TL'lik yatırım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bugüne kadar Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yaklaşık 3 milyar 700 milyon liralık yatırım yapılarak Van'ın adeta yeniden inşa edildiğini

TOKİ Trabzon'a 1.5 milyarlık yatırım yaptı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) bugüne kadar Trabzon'a yapılan yatırımların tutarını açıkladı. Buna göre, TOKİ bölgede 1.5 milyarlık yatırım inşa etti.

Ordu'ya 100 milyon liralık kültür yatırımı!

Ordu'da, Modern Arkeoloji Müzesi'nin de bulunduğu 100 milyon liralık 8 yatırım projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 

Samsun, Ordu ve Giresun Karadeniz’in yatırım merkezi olacak!

"Bölgende Tek Ol Semineri"nde konuşan ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, Samsun, Ordu ve Giresun'un Karadeniz’in yatırım merkezi olacağını söyledi..

Pozcu Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Pozcu Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Ordu tarafından kuruldu. 

Araplar'dan Ordu'ya 20 milyon dolarlık otel yatırımı!

Katarlı iş adamları Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası'na gelerek yatırım yapmak istediklerini dile getirdi. İşadamları, talep ettikleri arazileri gezerek, ilgililerden bilgi aldı.

Ordu Çaybaşı'na 5 milyon 840 bin TL'lik yatırım!

Ordu'nun yol sorununu çözmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Çaybaşı ilçesinde 7 milyon 922 bin TL yol yatırımı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 17 milyarlık yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’ya yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Erdoğan "Ordu ilimize son 14 yılda 17 milyar TL devlet yatırımı yapıldı." dedi

Ordu toki yatırımı Haberi

Ordu toki yatırımı

Geçtiğimiz yıl Mayıs'ta ilk uçuşun gerçekleştirildiği Ordu-Giresun Havaalanı, beklenenin çok üzerinde bir ilgi gördü. Henüz birinci yılını doldurmadan Türkiye'deki 55 havaalanı arasında ilk 26'ya yerleşen Ordu-Giresun Havaalanı, 10 ayda 330 bin yolcu taşıdı. 3 milyon yolcu kapasiteli havaalanı için bu yıl belirlenen hedef 1 milyon yolcu.


Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen Gayrimenkul fuarı MIPIM'de sorularımızı cevaplandıran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu-Giresun Havaalanı'nın çok verimli kullanıldığını ve yolcu kapasitesinin hızla arttığına dikkat çekti.


GÜNDE 16 SEFER DÜZENLENİYOR


Hem Ordu hem Giresun göç veren önemli illerin başında geldiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, hemşehrilerinin ağırlıkta bulunduğu iller olan İstanbul, Ankara ve İzmir ile başlayan yurt içi severlerinin diğer illere de başlanacağını ifade etti. Şu anda günde 16 uçağın iniş-kalkış yaptığı Ordu-Giresun havaalanından Antalya ve...