29 / 04 / 2024

Ordu turistik tesis yapım işi ihaleleri

Ordu turistik tesis yapım işi ihaleleri

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da turistik tesis yapım işi ihale ediyor. İhale 20 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

TÜROFED: Yanan yerlere tesis yapılmasın!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, meydana gelen orman yangınları sonrasında yanan yerlere tesis inşa edilmemesi konusunda çağrıda bulundu. 

Kemer'de 12.8 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

T.C. Kemer İcra Dairesi, Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 10 ada 4 parselde yer alan turistik tesisi 12 milyon 840 bin 30 TL'ye satıyor...

Ordu'da 8.1 milyon TL'ye turistik tesis yapım işi ihalesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da turistik tesis yapım işi ihale ediyor. İhale 20 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Mersin Erdemli'de 34.1 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Tömük Mahallesi, 75 ada, 56 parselde yer alan turistik tesis ve arsasını 34.1 milyon TL'ye satıyor.

Ordu'da 70 milyon TL'lik yeni tesis yatırımı!

MDF üreticisi Çamsan Ordu, 70 milyon yatırım yaparak yeni tesis inşa edecek. Tesis, 2021'de hizmete girecek.

Şile’de deniz kıyısındaki arazinin imarı 'turizm konut' olarak değiştirildi!

Şile Belediyesi’ne ait deniz kıyısındaki ağaçlarla kaplı yaklaşık 35 bin metrekarelik arazinin "turistik tesis" olan imarı, yatırımcı için uygun hale getirilerek “turizm konut” yapıldı.

Ordu'da 9.5 milyon TL'ye 18 yıllığına kiralık tesis!

ORBEL İnş. Güv. Taah. Hiz. Nak. Turz. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesine ait tesisler ve binalar 18 yıllığına kiralanacak. İşin bedeli ise 9 milyon 504 bin TL olarak belirlendi. 

Ordu Çambaşı Yaylası'ndaki yapılar iyileştiriliyor!

Ordu'nun "misafir odası" olarak tanımlanan önemli turistik alanlarından Çambaşı Yaylası'ndaki yapılar iyileştiriliyor.

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

İstanbul’da turistik tesis sayısı 10 yılda yüzde 53,4 arttı!

İstanbul’da ağırlanan ve hedeflenen turist sayıları her sene katlanarak artarken, bu büyüklükteki turist kalabalığının ihtiyacına yanıt verecek tesislerin sayısı da 10 yılda yüzde 53,4 arttı.

Ordu'nun seyir terasına 20 milyon liralık yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Boztepe'nin turistik cazibesinin artırılması için 20 milyon liraya hayata geçirilen seyir terası konumundaki Boztepe'yi ziyaret etti.

Ordu turistik tesis yapım işi ihaleleri Haberi

Ordu turistik tesis yapım işi ihaleleri

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da turistik tesis yapım işi için ihale düzenliyor. İhale 20 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

TURİSTİK TESİS İNŞAATININ YAPILMASI, TAPUYA 25 YIL SÜRE İLE SINIRLI AYNİ HAK TESİSİ (DAİMİ VE MÜSTAKİL ÜST HAKKI TESİSİ) TESCİL EDİLMESİ, SÖZLEŞME SÜRESİ SONUNDA TAŞINMAZIN ÜZERİNDEKİ MÜŞTEMİLATI İLE BİRLİKTE İDAREYE BEDELSİZ DEVREDİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
1- İhalenin Konusu :
Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait, İlimiz Altınordu İlçesi Orhaniye Mahallesi sınırları içerisinde Boztepe mevkiinde bulunan 2672 ada 7 – 8 numaralı parseller üzerine isabet eden toplam 6.430,75 m² yüzölçümlü kısım üzerine yapılacak Turistik Tesisin, Avan projesine uygun olarak hazırlanacak ve İdare tarafından uygun bulunan Uygulama Projeleri (mimari, statik, elektrik, mekanik ve peyzaj uygulama projeleri) ve mahal listesi doğrultusunda...