17 / 05 / 2024

ordu ulaşım toplantı

ordu ulaşım toplantı

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi(UKOME) ilk toplantısını yaptı. 85 maddenin görüşüldüğü toplantı Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun başkanlığında gerçekleşti. ..

Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? Öğrenci ulaşım desteği nasıl yapılır?

Öğrencilere verilen ulaşım yardımına dair detaylar araştırılıyor. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmişti. Peki Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Öğrencilere ulaşım, esnafa kredi müjdesi! 

Kabine toplantısından sonra önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 150 bin öğrenciye ulaşım, esnaf ve zanaatkarlara 60 ay vade ve yüzde 7.5 faiz oranıyla 100 milyar TL'lik yeni kredi kampanyası müjdesi verdi.

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

AK Parti'nin hayata geçireceği ulaşım projeleri!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesinde ulaşım projelerine geniş çaplı yer verildi. İşte o projeler...

Sakarya'nın ulaşım projesi mecliste!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda, 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin imar planları görüşülecek.

Oktay Çanak: Ordu ulaşımda son 15 yılda çağ atladı!

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, son 15 yılda Ordu’nun özellikle ulaştırma alanında büyük atılımlar yaptığını belirterek, “Ordu ili ulaşım alanında son 15 yılda çağ atladı” dedi.

Kayseri’de yatırım toplantısı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uhdesindeki konularla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nde bir yatırım toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tek tek tüm projeleri açıkladı.

Denizli'nin 3 ulaşım sorunu mecliste!

Denizli Milletvekili Kazım Arslan, 19 Nisan Salı günü gerçekleşen TBMM Genel Kurul Toplantısı'nda Denizli'nin tamamlanamayan ulaşım projelerini meclise taşıdı. Arslan, sorularını Çevre ve Şehircilik Bakanlığına iletti..

Niğde'nin ulaşım sorunu mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin ulaşım sorununu Meclise taşıdı. Gürer, 6 Nisan 2016 tarihinde yapılan TBMM 68. Birleşim toplantısında köylülerin ulaşımda yaşadığı sorunları anlattı..

Gaziantep'te ulaşımının verimli hale gelmesi için meclise 10 proje sunuldu!

Gaziantep Ulaşım Mühendisi Burhan Kocaman, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda yaptığı sunum ile kent ulaşımının daha verimli bir hale gelmesi için hazırlanan 10 projeyi meclis üyelerine anlattı.

Salı Grubu'nun gündeminde ulaşım alanında yapılan çalışmalar anlatıldı!

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu'nun haftalık toplantısına konuk olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Hülya Atalay, ulaşım konusunda yapılan çalışmaları anlattı.

Tekirdağ Belediyesi kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesinden hocaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu Ulaşım Projeleri hakkında bilgi verildi.

Manisa'nın ulaşım ana planı OSB’de masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, şehrin ulaşım ağındaki yenilikleri hızlı şekillendirebilmek amacıyla gerçekleştirdikleri toplantılara OSB (Organize Sanayi Bölgesi) yönetimi ile devam etti.

ordu ulaşım toplantı Haberi

ordu ulaşım toplantı

Ulaşımda yaşanan sorunlar masaya yatırıldığı toplantıda şehir içinde toplu taşıma yapan dolmuş, minibüs ve servislerin ulaşımda yaşanan sorunları, alt geçit-üst geçit yapımı, sinyalizasyon yapımları gibi konularda gündeme ilişkin maddeler görüşüldü.

Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, UKOME Şube Müdürü Salih Usta’nın sunumuyla devam etti. Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ve Garnizon Komutanlığı, Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Şoförler Odası, Karayolları 7. ve 9. Bölge Müdürlüğü, İlçe Belediyeler, Liman Başkanlığı temsilcilerinin katıldıkları toplantıda, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu ve diğer daire başkanları da yer...