28 / 04 / 2024

Ordu Ulugöl turizme mi kazandırılacak

Ordu Ulugöl turizme mi kazandırılacak

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, taşıdığı doğal kaynak ve rekreasyon değerinin yüksek olması nedeniyle 2009 yılında Türkiye’nin 36. Tabiat Parkı olarak ilan edilen Ulugöl Tabiat Parkında incelemelerde bulundu.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Beyşehir'de 188 hektarlık alanda turizm tesisi kuruluyor! 

Beyşehir Gölü, turizme kazandırılıyor. Beyşehir Gölü kenarında 188 hektarlık alanda; plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa ediliyor.

Ata GYO 11 gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Ata GYO portföyünde yer alan Gebze, Düzce, Giresun, Nevşehir, Ordu, Kayseri, Lüleburgaz, Çanakkale illerindeki gayrimenkullerin 2018 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı...

Ulugöl tabiat parkına mescit yapılacak!

Ordu Orman Müdürlüğü tarafından ildeki turizm cenneti Ulugöl’e mescit ve şadırvan yapılması için ihale düzenlendi. İkizce’deki Laleli Camii model örnek alındı.

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi açıldı!

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi düzenlenen törenle açıldı. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Vakıf Katılım'ın açılışında konuştu.

Ordu'da yayla ve meramlardaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince, yayla ve meralarda 2017 yılından sonra inşa edildiği ya da inşasına başlandığı tespit edilen yapıların yıkılması için çalışmalar başladı. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Hükümet Konağı ihalesi 27 Eylül'de!

Ordu İli Gürgentepe İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Eylül'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Asboğa Gölü turizme kazandırılacak!

Yurdun kış turizminde önde gelen merkezlerinden Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Asboğa Gölü'nün turizme kazandırılıp yöredeki turizmin 12 aya yayılması planlanıyor. 

Bartın'daki 20 yıllık atıl otel turizme kazandırıldı!

Bartın'ın Ulus ilçesinde bulunan arazi anlaşmazlığı nedeniyle 1998'den beri atıl durumda bulunan otel, turizme kazandırıldı.

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Ünye Burunucu Adası turizme kazandırılıyor!

Ünye Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar kapsamında Ünye’nin önemli noktalarından biri olan tarihi Burunucu yarımadası turizme kazandırılıyor.

Ordu Argan Yaylası turizme kazandırılıyor!

Ordu'nun Akkuş ilçesine 3 kilometre mesafed bozulmamış doğasıyla dikkati çeken 1650 rakımlı Argan Yaylası yaz ve kış turizmine kazandırılacak

Ordu Ulugöl turizme mi kazandırılacak Haberi

Ordu Ulugöl turizme mi kazandırılacak


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, taşıdığı doğal kaynak ve rekreasyon değerinin yüksek olması nedeniyle 2009 yılında Türkiye’nin 36. Tabiat Parkı olarak ilan edilen Ulugöl Tabiat Parkında incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, Büyükşehire devredilen göl çevresinde yapılan çevre düzenleme çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, bu alanın korunarak Türkiye turizmine kazandırılmasının bir vazife olduğunu söyledi.

ULUGÖL  ADETA CENNETTEN BİR KÖŞE

Ordu’nun en güzel mesire alanlarından ve turistik yerlerinden olan Ulugöl’ü ziyaret eden Başkan Enver Yılmaz, Ulugöl’ün Ordu’nun, bölgenin hatta Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olmaya aday ve adeta cennetten bir köşe olduğunu ifade etti.

Yapılan çevre düzenlemesi ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “Burası Milli Parklar tarafından, Büyükşehir Belediyesine devredildi. Biz de Gölköy Belediyemizle uyumlu olarak burayı, bu yıl ve özellikle...