02 / 05 / 2024

ordu yeni cami projeleri

ordu yeni cami projeleri

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen, Hz. Bilal Camii'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Ordu projesi için beklenen gün geldi! Tam 88 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen gün geldi. Sadece tek bir ilçede hayata geçirilecek olan projede 88 yeni konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi! Tam 170 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi geldi. Sadece tek bir ilçeye tam 170 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Ordu projesiyle 114 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da da 114 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Ordu'ya 74 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Kabadüz'de 74 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ordu'ya 74 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'nun Kabadüz ilçesinde 74 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 9 Şubat 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ordu'ya 74 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Kabadüz'de 74 konutluk yeni proje inşa edecek.

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

TOKİ'den Ordu Perşembe'ye 180 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Perşembe'de hayata geçireceği 180 konutluk yeni projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ordu Perşembe'ye 180 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Perşembe'de 180 adet konut ve 5 dükkanlı bir ticaret merkezinin yer aldığı yeni bir proje inşa edecek.

TOKİ'den Ordu Gölköy'e 170 yeni konut!

Dar gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy'de 170 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Ordu'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Akkuş'ta hayata geçireceği 2 yeni okulun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

ordu yeni cami projeleri Haberi

ordu yeni cami projeleri

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşaatına başlanan Hz. Bilal Camii’nin inşaatı hız kesmeden sürüyor.  1.200 metrekare alan üzerinde inşası süren caminin, Selçuklu mimarisine uygun olacağını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, caminin 220 metrekare zemin üzerinde 450 kişi kapasiteli olacağını belirtti.

ÇALIŞMALAR HIZLI İLERLİYOR

Çalışmaların hızla sürdürüldüğünü söyleyen Başkan Tekintaş, “Projede çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peyzaj alanına oturma birimleri, musalla taşı, otopark ve alanı sınırlamak için bahçe duvarı üzeri ferforje korkuluk yerleştirildi. Alanda taban zemin döşemesi olarak traverten plak taş ve taban tuğla kullanılarak saf düzeni oluşturuldu. Dış cephe tuğlası, üst kat merpen imalatı tamamlandı. Minare için özel kesim yapılan taşların montajı yapılıyor” şeklinde konuştu.

SELÇUKLU MİMARİSİNDE YAPILACAK 

Vatandaşların talebi doğrultusunda Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından caminin yapımına başlandığını dile getiren Başkan Engin...