06 / 07 / 2024

ordu yeni meydan projeleri

ordu yeni meydan projeleri

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde Ayışığı Düğün Salonunun yer aldığı bölgeyi inceleyerek, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Ordu yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, kenti yeni yatırımlarla cazibe merkezi yapacak.

Ordu'daki afetzedeler için yeni konutlar yapılacak!

Ordu Gölköy ilçesinde meydana gelen heyelan sonucunda afetzedeler için yeni konutlar inşa edileceği açıklandı.

Bağcılar'a 55 bin metrekarelik devasa meydan!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçe halkının yeni meydanına kavuşacağını müjdeledi. Çağırıcı, ilçe sakinlerinin yakın zamanda İstanbul’un en büyük meydanlarından birine kavuşacaklarını söyledi.

Ordu Ulucami Meydan ve Otopark projesi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”ni tamamlıyor.

Ordu Stadı yeni sezonda hizmete girecek!

Temmuz 2017’de atılan Yeni Ordu Stadı'nda çalışmalar devam ediyor. Yetkililer, stadın 2019-2020 sezonunda hizmete gireceğini açıkladı.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Bursa Yenişehir meydanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen ancak yüklenici firmanın işi durdurma noktasına geldiği Yenişehir meydan düzenleme, çarşı cephe ve zemin sağlıklaştırma çalışmaları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın devreye girmesiyle hızlandı. 

ordu yeni meydan projeleri Haberi

ordu yeni meydan projeleri


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu'da Ayışığı Düğün Salonunun yer aldığı bölgede incelemede bulunarak müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Projenin ihalesinin yapılıp, müteahhit firmanın çalışmalara başladığını belirten Başkan Enver Yılmaz, 2 ay gibi bir süreçte üstyapısı ve görselleriyle projeyi hizmete sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

AYIŞIĞI YENİ BİR MEYDAN VE OTOPARK ALANI OLACAK

Altınordu’da uzun süre düğün salonu olarak hizmet veren ve kullanım ömrünü tamamladığı için bir süre önce yıkılan düğün salonunun yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yeni projenin çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı. Alanda incelemede bulunan Başkan Enver Yılmaz, “Ordu ilimizin en önemli sorunlarından biri şehir meydanı, miting alanı, büyük programların ve fuarların yapılmasına uygun bir alanın olmayışıydı. Bazı caddeleri trafiğe kapattıktan sonra otopark ihtiyacı daha da artmıştı. Bu ihtiyacın karşılanamaması da...