02 / 05 / 2024

Ordu yeni terminal

Ordu yeni terminal

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 22 bin metrekarelik alan üzerine projelendirilen yeni terminalin ihalesi yapıldı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

TOKİ'den Ordu Perşembe'ye 180 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Perşembe'de 180 adet konut ve 5 dükkanlı bir ticaret merkezinin yer aldığı yeni bir proje inşa edecek.

TOKİ'den Ordu Gölköy'e 170 yeni konut!

Dar gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy'de 170 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Ordu'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Akkuş'ta hayata geçireceği 2 yeni okulun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Yeni Ordu Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanılan 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat çalışmaları tamamlandı.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Ordu'da 70 milyon TL'lik yeni tesis yatırımı!

MDF üreticisi Çamsan Ordu, 70 milyon yatırım yaparak yeni tesis inşa edecek. Tesis, 2021'de hizmete girecek.

Ordu yeni terminal Haberi

Ordu yeni terminal

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, çevre yolunun hemen yanına kendi enerjisini üretecek ve aynı zamanda minibüslerin toplanma alanı olacak Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin 2018 yılı içerisinde hizmete sunulacağını söyledi.


İhaleye 8 firma katıldı

Altınordu ilçesinde şehir trafiğinde yoğunluk oluşturan mahalle ve ilçe minibüslerini tek çatı altında toplayacak Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin ihalesi gerçekleştirildi. Başkan Yılmaz, “Üç defa ihaleye çıktığımız fakat demir çelik aksamındaki yüzde 40’lık artış nedeniyle yapamadığımız Altınordu Terminali’nin ihalesini yeni bir revizyon sonrası gerçekleştirdik. 8 firmanın katıldığı ihale için gerekli yasal koşullar çerçevesinde arkadaşlarımız çalışmayı yürütüyor. Değerlendirmeler yapılarak ihale onaylanacak” dedi.


2018 yılında hizmete girecek

Otobüs terminalinin 2018 yılında hizmete gireceğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “22 bin metrekarelik alan üzerinde ve çevre yolunun yanında inşa edilecek yeni terminal, standardı yüksek...