21 / 05 / 2024

Ordu Yenipınar okul projesi

Ordu Yenipınar okul projesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Yenipınar’a 18 derslikli bir okul yapılacağı müjdesini verdi...

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

TOKİ Ordu'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Akkuş'ta hayata geçireceği 2 yeni okulun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ordu'ya okul ve pansiyon!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da okul ve pansiyon inşa edecek.

Ankara Elmadağ'daki kentsel dönüşüm projelerinin akıbeti mecliste!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu'da hayırsever iş insanları 8 derslikli okul yaptıracak!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde hayırsever iş insanları Altaş ailesi tarafından anaokulu inşa ettirecek. 

Diyarbakır'da hayırsever iş insanı 16 derslikli okul inşa edecek!

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde hayırsever iş insanı Muazzez Beran 16 derslikli okul yaptıracak.

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Ordu'ya 24 derslikli okul!

Yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da 24 derslikli okul inşa edecek.

Ordu’daki şiddetli fırtınada 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binası hasar gördü!

Ordu Valiliği yaptığı açıklamada şiddetli fırtına nedeniyle 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binasının çatısı ve cephe mantolamalarının hasar gördüğünü belirtti.

Ordu'daki fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası hasar gördü! 

Ordu'da dün akşam başlayan, bugün de etkisini sürdüren fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası zarar gördü. Binaların çatı ve dış mantolamalarının hasar gördüğü belirtildi...

Ordu'ya itfaiye eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Karapınar'a itfaiye eğitim merkezi inşa ediyor.

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Ordu Yenipınar okul projesi Haberi

Ordu Yenipınar okul projesi


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Korgan Tepealan Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Mahallede toplanan vatandaşlara hitap eden Başkan Yılmaz, sorunlarını tek tek çözdükleri Tepealan'ın 2017 yılından itibaren yol ve su sorunu kalmayacağını söyledi.

2017 YILINDA YOL VE SU SORUNU KALMAYACAK

On yıllardır ihmal edilen Korgan ve Tepealan’ın sorunlarını tek tek çözdüklerini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Büyükşehirden önce ‘Tepealan beldesi kapatılacak, buraya hizmet gelmeyecek ve başka yerlerde yapılacak, yol ve su hzimeti verilmeyecek, itfaiye olmayacak ve beldenin araçları başka yerlere aktarılacak’ diye muhalefet partileri, mitinglerde açıklamalarda bulunuyordu. Ancak görüyorsunuz ki Tepealan, belde olduğu zamanda alamadığı hizmetleri şimdi alıyor. Korgan-Tepealan arasındaki tamamladığımız 12 kilometrelik yolun altyapısını ve asfaltının nasıl yapıldığını gördünüz. Bu yolun yan taraflarına çizgileri çizilecek ve ‘v’ kanalları yapılacak. 25 yıl...